- Poruka
- 4.812
Šta mislite o hipnozi, koliko je moćna u medicini, može li pomoći protiv nekih loših navika, da li to uopšte funkcioniše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tacano, ne moze se hipnotizirati ako neko to ne dozvoli..
sta mislim, treba je izbegavati....
tacano, ne moze se hipnotizirati ako neko to ne dozvoli..
Sada ću možda totalno skrenuti sa teme hipnoze, ali jutros je kod mene bila jedna žena, ne bih da je imenujem(poznata je) koja se bavi radioestezijom, sa sobom nosi dve žice, koje su učvršćene na dršku, ako je odgovor tačan rašire se, ako nije skupe se...
I tako je mi pitali neka pitanja na koja je odgovorala preko tih žica, na prvi pogled sam mislio "daj šta me zajeXavaš sigurno pomeraš rukama sama", pa je potom prošla kroz celu kuću bilo je dosta "negativne energije" koju je otklonila nekom figurom koju stavi negde u kući i ta figura je navodno otklonila sva negativna zračenja u kući, i kada je prošla žicom žice se odvojile, ja sam sve vreme mislio da blefira i ja rekoh daj da ja probam da pitam neka pitanja, i za NE POVEROVATI ja uzmem u ruke one sprave, pitam nju nešto tipa "Da li je istina da ovo funkcioniše" i ono se samo razdvoji(što znači da), pitam moju sestru neko pitanje ono funkcioniše, ja sam bio u šoku... Da stvar bude luđa, ta žena je počela da nas bukvalno reći meri od glave do pete i mojoj sestri našla da joj nešto nije u redu sa ramenom, a ona je imala saobraćajku pre 3 meseca gde je shebala rame, je l' neko čuo za tu radioesteziju, sad sam gledao na netu, u pitanju je neka kineska veština koja se koristi u njihovoj medicini...
Sada ću možda totalno skrenuti sa teme hipnoze, ali jutros je kod mene bila jedna žena, ne bih da je imenujem(poznata je) koja se bavi radioestezijom, sa sobom nosi dve žice, koje su učvršćene na dršku, ako je odgovor tačan rašire se, ako nije skupe se...
I tako je mi pitali neka pitanja na koja je odgovorala preko tih žica, na prvi pogled sam mislio "daj šta me zajeXavaš sigurno pomeraš rukama sama", pa je potom prošla kroz celu kuću bilo je dosta "negativne energije" koju je otklonila nekom figurom koju stavi negde u kući i ta figura je navodno otklonila sva negativna zračenja u kući, i kada je prošla žicom žice se odvojile, ja sam sve vreme mislio da blefira i ja rekoh daj da ja probam da pitam neka pitanja, i za NE POVEROVATI ja uzmem u ruke one sprave, pitam nju nešto tipa "Da li je istina da ovo funkcioniše" i ono se samo razdvoji(što znači da), pitam moju sestru neko pitanje ono funkcioniše, ja sam bio u šoku... Da stvar bude luđa, ta žena je počela da nas bukvalno reći meri od glave do pete i mojoj sestri našla da joj nešto nije u redu sa ramenom, a ona je imala saobraćajku pre 3 meseca gde je shebala rame, je l' neko čuo za tu radioesteziju, sad sam gledao na netu, u pitanju je neka kineska veština koja se koristi u njihovoj medicini...
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL brate ladno ides po babavangama hahahahhahaha kad ce ova srbija da odraste i prekine da se zaludjuje sa vracarama i babavangama cccc
To je velika zabluda, mada postoji oko 15% ljudi koje stvarno nije moguce hipnotisati, ali dali si podlozan hipnozi ili ne to ne mozes znati dok ne probas hipnozu.
Nije zabluda
sve je do covekove volje i toga da li nek oda pristup za delovanje
Zasto bi davala drugom coveku da deluje na mene?
A hipnoza se ne moze vrsiti bez uplitanja demona....
Ljudi samo uz pomoc demona mogu hipnotizovati
Sami po sebi ljudi nemaju te moci...
te natprirodne moci mogu dolaziti samo od demona posto Bog to ne radi...
Vidi se da ne znas nista o hipnozi. Hipnoza uopste nije nikakva ''natprirodna moc'', vec sasvim normalno sredstvo koje se koristi u medicini. Ako je hipnoza natprirodna, onda je i spavanje takodje natprirodan proces...
Smesno je da spavanje poredis sa hipnozom
Vidi se da ti ne znas pa pises napamet
I abortus se koristi u medicini pa je to ubistvo
a neinformisane osobe i mogu lako pasti u ruke demona
izvini onda ispravno informisan tj poucenJa ''neinformisan''?
A ja procitao vec 7-8 knjiga na temu hipnoze i sugestije.![]()
Šta mislite o hipnozi, koliko je moćna u medicini, može li pomoći protiv nekih loših navika, da li to uopšte funkcioniše?
to ne treba raditi ... jer nekom prepustas svoj mozak a to ne valja
Ko da je lako nekom prepustiti mozak za manipulaciju, ja se cudim onima koji to mogu.
Ko da je lako nekom prepustiti mozak za manipulaciju, ja se cudim onima koji to mogu.
Ne, gde sam napisao da sam "išao kod baba vangi", tu ženu zna moja sestra pa ju je pozvala da dođe...
Verovatno ništa nisi ni pročitao šta sam pisao, napisao sam da sam ja lično držao to u ruci, i postavljao pitanja, ili ona meni uglavnom suština je da se te žice same pomeraju, da li će tačno tako i biti ostaje da vidimo,prvo pitanje ćiu saznati da li je tačno već sutra...
Piše da ovo ima veze sa fizikom, a ne sa natprirodnim moćima...