Hipnoterapija

• Začetnik teme Začetnik teme DRAKO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DRAKO

Obećava
Poruka
62
Pozdrav svima :)

Već duže vreme patim od anksioznosti i preteranog razmisljanja. Interesuje me da li hipnoza može da mi pomogne.

Molim Vas da napišete Vaša iskustva ili iskustva vama bliskih ljudi koji su probali da se lece pomoću hipnoze i to bilo da su ta iskustva pozitivna ili negativna.

Već duže vreme patim od anksioznosti i preteranog razmisljanja. Interesuje me da li hipnoza može da mi pomogne.

Molim Vas da napišete Vaša iskustva ili iskustva vama bliskih ljudi koji su probali da se lece pomoću hipnoze i to bilo da su ta iskustva pozitivna ili negativna.

Moze mnogo,ali raspitaj se i pronadji dobrog i provjerenog hipnoterapeuta a ne kod bilo koga jel amatera i blefera imas i u toj bransi kao i u svakoj.Ako to ozbiljno shvatis budes redovno isao na hiponoterapije,rijesices taj problem jer njegov korijen je duboko u tvojoj podsvjesti i ko zna koliko tu cuti i muci te a da nisi ni svjestan.Al da bi ti neko nasao korijen problema trebas ici na vise terapija mjesecima

Tesko da ces to naci ovde. Proguglaj malo, mozda ces imati vise srece. Svakako da na prvi search izlazi nekoliko preview-a,
ali nista respektabilno.

ne verujem u hipnozu
isla sam nekoliko puta i ti koji su trebali da me hipnotisu su rekli da nesto nije u redu samnom posto hipnoza nije radila

Moze mnogo,ali raspitaj se i pronadji dobrog i provjerenog hipnoterapeuta a ne kod bilo koga jel amatera i blefera imas i u toj bransi kao i u svakoj.Ako to ozbiljno shvatis budes redovno isao na hiponoterapije,rijesices taj problem jer njegov korijen je duboko u tvojoj podsvjesti i ko zna koliko tu cuti i muci te a da nisi ni svjestan.Al da bi ti neko nasao korijen problema trebas ici na vis
Pozdrav Analitički 12,

Da li možeš da mi napišeš, da li si ti ili neko tvoj išli kod nekog hipnotizera, koji je problem bio u pitanju i koliko Vam je pomogao.

Molim te i da mi nekoga preporučis pošto nemam iskustva i ne znam koji je dobar.

Možeš slobodno da mi odgovoriš i preko privatne poruke ako je zabranjeno reklamirati nekoga preko foruma

Back