Hipertimezija - ovo svaka žena vežba

Ma meni ovakvi tekstovi izazivaju svrab po prstima, npr: "...je stanje koje dovodi do toga da ljudi mogu da pamte abnormalno veliki broj životnih iskustava sa živopisnim detaljima..." - koliki je to broj i koliko detalja? Pa svi pamtimo nešto, ali šta je ispod normale, šta je normalno, a šta iznad normale?
Ima jedna glumica (možda nadjem video) kojoj kažeš bilo koji datum (od njene 10. ili 12. godine) i onda ti prepriča ceo bogovetni dan u sitne detalje (recimo šta se puštalo na radiju, kakve su vesti bile, šta se njoj sve izdogadjalo, šta se kuvalo, mirisi, boje, vreme...)

Ima jedna glumica (možda nadjem video) kojoj kažeš bilo koji datum (od njene 10. ili 12. godine) i onda ti prepriča ceo bogovetni dan u sitne detalje (recimo šta se puštalo na radiju, kakve su vesti bile, šta se njoj sve izdogadjalo, šta se kuvalo, mirisi, boje, vreme...)
Знао сам ја да глумица није занимање него дијагноза. :lol:

Kad sam pročitala u naslovu "hiper" i "ovo svaka žena treba da vježba" očekivala sam da će biti :
Goozica :mrgreen:
То је најјаче код модератора @Sensei !
Пусти "буву" у наслов, а свако према потребама замишља шта му треба.
Ја сам се рецимо надао широј и редовној примени "Кегелових вежби" у жена.
Али ни случајно ако је им је партнер иначе "зека" (хоп, хоп, хоп, 'ајд сад кафица), него само код оних којима баш треба времена да опосле.

Back