Hipernet tv

jukabg

Iskusan
Poruka
6.551
Da li neko zna da li se moze preko aplikacije gledati na tv hipernet?
Imam preko telefona programe ali nemaju to da može preko tv.Daju za 1 tv djabe uz pretplatu , drugo preko telefona.Bezobrazluk!
Ako neko zna za neku foru da prebacim sa tel na tv bio bi zahvalan.Ako uopste može?

Da li neko zna da li se moze preko aplikacije gledati na tv hipernet?
Imam preko telefona programe ali nemaju to da može preko tv.Daju za 1 tv djabe uz pretplatu , drugo preko telefona.Bezobrazluk!
Ako neko zna za neku foru da prebacim sa tel na tv bio bi zahvalan.Ako uopste može?
Ako imas smart tv onda mozes. Proguglas samo zrcaljenje ili mirororing to tv
Postoji shema da instaliras android emulator na komp, instaliras tu aplikaciju, spojis komp sa tv-om i to bi bilo to.

Ako imas smart tv onda mozes. Proguglas samo zrcaljenje ili mirororing to tv
Postoji shema da instaliras android emulator na komp, instaliras tu aplikaciju, spojis komp sa tv-om i to bi bilo to.
Hvala drug moj Probat cu.Ne mogu preko telefona gledati.Imam smart tv.
Oni na hipernetu nisu hteli pomoći.Kao ne može!A placam pretplatu.
Ako ne uspem vratit cu im opremu.

Hvala drug moj Probat cu.Ne mogu preko telefona gledati.Imam smart tv.
Oni na hipernetu nisu hteli pomoći.Kao ne može!A placam pretplatu.
Ako ne uspem vratit cu im opremu.
I drugi put ako treba i znam odgovoriti cu.
Danas mali broj ljudi radi sa srcem svoj posao i samim time je kvaliteta losija. samo malo pogledaj koji youtube video i shvatiti cesbrzo :)
Sretno i uzivaj u gledanju

Puno hvala.Amater sam po tom pitanju ali ću već nekako uspeti povezati sa tel na smart tv.
Zamisli molim te napravim ugovor sa tim yetelom i zovem ih i kao ne može to uzmi drugi box ako ces u drugoj sobi da gledas preko tv.
Meni treba sa telefona na smart.Ja sam hipernet instalirao na telefon i sve je kako treba.Samo da uspem na tv prebacit.Lošije vidim i na tv moram prebaciti

Poslednja izmena:
Puno hvala.Amater sam po tom pitanju ali ću već nekako uspeti povezati sa tel na smart tv.
Zamisli molim te napravim ugovor sa tim yetelom i zovem ih i kao ne može to uzmi drugi box ako ces u drugoj sobi da gledas preko tv.
Neprofesionalno!
Koliko mi je poznato, a to vjerojatno vazi i za Srbiju. Mozes bez ikakvog komentara razvrgnuti ugovor u roku 14 dana. Kasnije se penalizira iliti dodatno naplacuje razvrgnuce ugovora.
Nema veze sta si amater. pazljivo pogledaj video i shvatit ces. Imas samo par koraka koje slijedis i to je to,

Nisam uspeo povezat to jer mi smart u drugoj sobi .Tamo gde glavni ruter u dnevnoj dobro radi net.Ali po sobama slabije pa mozda i to uzrok da ne mogu to povezati.Zvuk i nekako ali sliku loše vidim na tv.Internet je negde brzine 100 mbs.

Ton sam imao i sve se prenosilo sa telefona ali zelen mi ekran bio na tv i nisam mogao gledati.
Znaci djelomicno ti je uspjelo i to je za pocetak dobro. Brzina je i vise nego zadovoljavajuca samo je do signala. Probaj malo priblizit mobitel i gledaj jacinu wifi signala.
Iskreno ne znam ti odgovoriti sta drugo . Nisam to radio i znam taj postupak samo teoretski jer nemam smart tv kod kuce. Moguce je da signal nije bio dovoljno jak jer koliko mi je poznato audio je znatno tezi od videa sta se tice kolicine podataka.
Ja imam ovu drugu napisanu kombinaciju i to radi odlicno.

Znaci djelomicno ti je uspjelo i to je za pocetak dobro. Brzina je i vise nego zadovoljavajuca samo je do signala. Probaj malo priblizit mobitel i gledaj jacinu wifi signala.
Iskreno ne znam ti odgovoriti sta drugo . Nisam to radio i znam taj postupak samo teoretski jer nemam smart tv kod kuce. Moguce je da signal nije bio dovoljno jak jer koliko mi je poznato audio je znatno tezi od videa sta se tice kolicine podataka.
Ja imam ovu drugu napisanu kombinaciju i to radi odlicno.
Sad vidim da sam boldani dio krivo napisao. Audio je laksi od videa.

Back