P
pajamaca
Gost
biće ikea..kažu uskoro.
ali ne na starom mestu
mali je to prostor...
ali ne na starom mestu

mali je to prostor...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zavisim od male prodavnice pored zgrade i ne kupujem sve sto kupuju i moje komsije.
...i u cara urosa imate jednu,a vi na Nbgd-u imate na buvljaku jednu extra dobru tezgu gde se prodaju stvari iz ikee a mozete i da narucite iz kataloga sta treba.Ja kupovala kod te gospodje one fenomenalne posteljine za cirka 10e.Pozzzztarabica:Wdw, ima neka mala radnja Ikea u Piramidi, tamo gde je outlet N-sporta.
moonja:nego šta...i treba da košta skuplje, teletina, zdravo povrće i voće...da miriše na prirodu, a ne na neki pacovski magacin.......
sine, kad iz gepeka izvučeš one silne kese na parkingu ispred zgrade........sve komšije izadju na prozor da ti se dive i zavide....
nbg i treba da bude skladište za hipermarkete, treba iskoristiti prostranstva livada.........ne igraju se svuda deca....ako zatreba prostor, to je sve sklopi-rasklopi sistem.....
stvari koje su snizene ili trajno snizene, usput pogledam i garderobu, obucu, tehniku i slicno, popijem kavicu i pojedem sladoled (obicno se dogovorim sa prijateljcom, da idemo zajedno, da je vreme provedeno u hipercentru prijatnije) i to je to
kaže se piljar ili bakalin............ a tu su i zelene pijace.....tvoj povrcar
moonja:tebi je život baš ispunjen...kad piješ i "kavicu" tamo...
kaže se piljar ili bakalin............ a tu su i zelene pijace.....
koliko hladnjača treba da preveze svo meso u hipermarketima, i gde ono stoji u medjuvremenu, koliko puta se odledi i zaledi da ne pominjemo.........
svako ima svoj izbor......a ja sam zahtevan kupac, nije mi teško da platim i kvalitet i uslugu......išao sam u hipermark. od kada su otvoreni i tačno izračunao šta mi se isplati.......da
moonja:izvini što sam bio sarkastičan u vezi sa tvojim dijalektom, da ne kažem jezikom...sad vidim da si iz inostranstva, sorry....
e, to sam baš hteo da ti napomenem....rok trajanja proizvoda - uglavnom se cena prilagodjana robi kojoj uskoro ističe rok trajanja. u pravu si da se to dešava sa robom i u manjim prodavnicama, ali ako imaš privatnika koji ozbiljno drži do rektinga radnje, a i primoran je zbog ozbiljne konkurencije, baš zbog hipermarketa, to se neće dešavati. šta je stvarno jeftinije u hipermarketima kod nas...recimo jestivo ulje...ako kupiš 10 flaša onda se baš isplati, ili ko ima bebe, a nije mu baš stalo da kupuje najkvalitetnije...ima popust, onda dečja hrana...to sve razumem...onda hemija na veliko, ali sve to ako je više od 5 kom. sva ta razlika je 20 dinara najviše....
nemoj da zaboraviš ni benzin, to je ozbiljan trošak....tražiš parking, pa dok se isparkiraš, vreme dok sve potrpaš sve kese...... oni su i to što nemaš uslugu uračunali u to što je navodno jeftinije.. pobedilo je već potrošačko društvo....al znaš kako recimo u italiji....ima jedan dan kada je u tvom kvartu i zelena pijaca....pa to bude kao mali praznik...ja sam protiv potrošačkog mentaliteta generalno, ali moraš da budeš kupac...............
mislim da je bolje da ideš negde pored reke na kafu sa prijateljicom ili u pozorište......al dobro..opet je to tvoj izbor ...glupo je iči u hipermarket u provod.........
e, ja sam jednom ručao u mercatoru............to je bilo grozno i koštalo je kao da sam jeo u solidnom restoranu......... plus što je atmosfera radničke kantine........