Hiperbilirubinemija

toskadv

Početnik
Poruka
4
Pre nekoliko dana sam iso na regrutaciju pa su me vratili zbog bilirubina koji je bio 110 i nasli su mi gusci pesak u zucnoj kesi, da li to ima veze jedno sa drugim. Znam skoro sve o bilirubinu samo me interesuje kako da ga snizim a znam da moze zato sto mi stalno varira od normalnih vrednosti do abnormalnih.
Sta mislite da li nekako mogu da zabusim na lekarskom pregledu jer mi se stvarno ide u vojsku. Znam da ga povecava gladovanje i fizicki napor. Da li bi nivi bio manji ako bi ujutru doruckovao pre davanja krvi (nadam se da ce mi samo bilirubin proveravati)
Molim vas dajte mi neki savet jer opet trebam da idem 25 avgusta kako bi septembra iso u vojsku.

Pesak u zucnoj kesi i bilirubin mogu biti povezani. Sto se saveta tice, pratite savet lekara koji su Vas pregeldali, ilio se sa rezultatima javite svom lekaru opste prakse. U vojsku ne mozete sa zucnom kesom koja moze da eksplodira, ne budite detinjasti: ne varate Vi komisiju nego stavljate svoje zdravlje i zivot na kocku! Uozbiljite se.

Ma lekari su rekli da nije nista ozbiljno ovo sa peskom u zucnoj kesi, inace sam uzimao proteine iz sirutke oko 90% cisti. Zadnji put sam to popio nedelju dana pre pregleda da li mogu proteini da povecaju bilirubin ili da stvore pesak u z. kesi?

Pre nekoliko dana sam iso na regrutaciju pa su me vratili zbog bilirubina koji je bio 110 i nasli su mi gusci pesak u zucnoj kesi, da li to ima veze jedno sa drugim. Znam skoro sve o bilirubinu samo me interesuje kako da ga snizim a znam da moze zato sto mi stalno varira od normalnih vrednosti do abnormalnih.
Sta mislite da li nekako mogu da zabusim na lekarskom pregledu jer mi se stvarno ide u vojsku. Znam da ga povecava gladovanje i fizicki napor. Da li bi nivi bio manji ako bi ujutru doruckovao pre davanja krvi (nadam se da ce mi samo bilirubin proveravati)
Molim vas dajte mi neki savet jer opet trebam da idem 25 avgusta kako bi septembra iso u vojsku.

Uozbilji se, tvoje zdravlje je u pitanju.

Back