Himen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Amorall

Zainteresovan član
Poruka
194
Imam veliku polemiku oko toga kako je moguce i da li je uopste moguce da devojka za vreme prvog odonsa prilikom gubljenja nevinosti ne osteti himen i krvi nema niti previse bola? Da li je tacno da kod nekih devojaka ne mora da se desi "krvoprolice" da ga tako nazovem? Nemoguce je jer i posle toga nista se znatno nije desavalo po pitanju toga.:eek:

Tacno je da ne mora da ima krvi.

Nadam se da nisi ekstremista po tom pitanju.Tako je jedan moj komsija isao kod ginekologa da mu to potvrdi jer nije verovao devojci da je nevina.:dash::sad2:

Pa oko toga sam imao polemike ,jer ipak je malo cudno? Sasvim je normalno da se to desi ,ali bas meni da se desi ovako i to jos kasnije nista kao da nije zensko.. Moguce da je od stresa bolumnicar je bila...

Ja i dalje bas nisam siguran u to i ne verujem,a opet to mi je bivsa samo sam zeleo da znam razlog mada ,ako neko nesto zna jos ili ima iskustvo neka napise ;) :)

Imam veliku polemiku oko toga kako je moguce i da li je uopste moguce da devojka za vreme prvog odonsa prilikom gubljenja nevinosti ne osteti himen i krvi nema niti previse bola? Da li je tacno da kod nekih devojaka ne mora da se desi "krvoprolice" da ga tako nazovem? Nemoguce je jer i posle toga nista se znatno nije desavalo po pitanju toga.:eek:
Да, може да не буде ни капи крви нити да девојку боли.
Као што постоји и химен који је изразито тврд. Неким женама /али ретко/ мора и хируршки да се уклања.

Није зезнуто, рутинска операција. ;)
Али не видим сврху ове теме. Овај пдф не служи за анатомску едукацију . О химену можеш прочитати на нету, у анатомским књигама, шта год пожелиш. ;)

Ipak zelim da cujem iskustva drugih. Ne moze se sve naci na netu mada nisam toliki zaludjenjik ,ali me zanima povrsinski ,a i najvise licno osobe poznaju svoje telo tako da iskustava ima na sve strane :) svako je obrodoslo! ;)

Па добио си одговор.
Не мислиш ваљда да ће жене писати на овој теми о томе какав им је био химен? :lol:
Неће.

Кључ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back