HILJADE POSTOVA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KistaCar:
Primetio sam da ovde postoje korisnici sa po preko PET hiljada postova(?) ..pa eto zanima me i kapiram da je interesantno uopshte da se napishe par rechi,ko shta misli o tome?itd. ..ko se prepozna lichno bi ga pitao kakav je osecaj,sada posle vec istorijske distance :-) ? seca li se svojih pochetaka i shta se promenilo,neki savet ili vec...?? pozz.
ja recimo uopste ne obracam paznju na broj postova kako tudjih tako i svojih sem kad mi nov lik upadne na temu i zatalasa... medjutim, kad me tu i tamo podsete na broj postova primetim da ih imam poprilicno... :lol:

codemaker:
Ovde ljudi pisu konkretne stvari, i broj postova nije bitan, za razliku od svsatare gde se broj postova veoma uvazava i nabija se blesavim temama kategorije "...sta mislite o suvim sljivama...jel' su bolje od lilihipa" a unutar toga odgovori tipa "aha!" ili " :) :) "

Razlozi za osmjehe su tim atraktivniji što su nesuvisliji. Kako izmjeriti (sreća da nije potrebno) motive za iste i količinu istih? Svaštaru, čvrsto sam uvjeren, obilaze ljudi koji prevashodno razbibrigom nastoje da unaprijede svoju svakodnevicu. Ono... saplićemo se, kao i svud gdje figuriše mnoštvo, o sopstvene i tuđe zaBLUDe, ali se vazda dočekamo na noge, ma koliko virtuelne bile :D

Pozdrav, kode 8-)

evo i mene ovde kod Vas... mislim da se necu truditi za tih 5000 postova... jednostavno ovo zna biti zavist... kao droga, duvan ili alkohol... serem, izvinite... vise volim ljude, razgovor u drustvu je mnogo zanimljiviji od tuckanja po tastaturi sa nekim nepoznatim likovima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back