Hiljade i hiljade devojaka...

Šta je bolje?
Ponavljajući seks sa istom osobom ili raznovrsnost osoba prilikom masturbacije?

Kod onanije, ideš svojim ritmom bez potrebe za prilagođavanjem, odgledaš 20ak videa sa 20ak različitih devojaka po seansi, neprekidni priliv novih lica, raznovrsnost...

Dok oni u stabilnim vezama imajući tu jednu partnerku, lišeni su ostalih devojaka.
Nije li to korak nazad u odnosu na onaniju u eri tehnologije?

Razmislite malo nezavisno od ustaljenih vrednosti društva.
Hiljade i hiljade devojaka... A na drugoj strani, jedno isto svaki put....

ništa to sa jednom, to je totalna propast
..
nego lepo se dogovorite, legnete zajedno, pa ona gleda raznolikost muških lica i penisa, ti gledaš raznolikost ženske punude,
kad se dovoljno nagledate, nađete se negde na pola, lepo se dohvatite, posexate,
i onda zagrljeni utonete maštajući o svim tim šarenim licima, udovima, nogama, rukama i jezicima.

milina jedna :lol:
...
i ko kaže da ne može da bude interesantno :lol:

totalno sam ozbiljna

ništa to sa jednom, to je totalna propast
..
nego lepo se dogovorite, legnete zajedno, pa ona gleda raznolikost muških lica i penisa, ti gledaš raznolikost ženske punude,
kad se dovoljno nagledate, nađete se negde na pola, lepo se dohvatite, posexate,
i onda zagrljeni utonete maštajući o svim tim šarenim licima, udovima, nogama, rukama i jezicima.

milina jedna :lol:
...
i ko kaže da ne može da bude interesantno :lol:

totalno sam ozbiljna

to je pogresan stav jer ka svakom partneru treba dresura,kao sto su i u sexu potrebne smernice i da dvoje ucestvuju,a ne da riba legne i kaze uh izjebo me iskusan znalac,imala sam extra sex,pametno sam izabrala,to je usralo ,a mozda na svakom cosku ima bolji

Šta je bolje?
Ponavljajući seks sa istom osobom ili raznovrsnost osoba prilikom masturbacije?

Kod onanije, ideš svojim ritmom bez potrebe za prilagođavanjem, odgledaš 20ak videa sa 20ak različitih devojaka po seansi, neprekidni priliv novih lica, raznovrsnost...

Dok oni u stabilnim vezama imajući tu jednu partnerku, lišeni su ostalih devojaka.
Nije li to korak nazad u odnosu na onaniju u eri tehnologije?

Razmislite malo nezavisno od ustaljenih vrednosti društva.
Hiljade i hiljade devojaka... A na drugoj strani, jedno isto svaki put....
a da ti sine nadjes devojku i manje blejis na netu ,da dozivis jedno prosvetljenje:cool: da ti milica bude bolja od desnice;):lol:

Back