Хилари Клинтон основала политички покрет ЗАЈЕДНО НАПРЕД

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://rs.n1info.com/a249128/Svet/Svet/Hilari-Klinton-osnovala-politicki-pokret-Zajedno-napred.html

Hilari Klinton osnovala politički pokret "Zajedno napred"

Tan2017-5-15_224859425_0.jpg

Hilari Klinton osnovala je novi pokret, "Zajedno napred" (Onward Together), u cilju pružanja podrške grupama koje ohrabruju ljude da se uključe u politiku i koje se protive administraciji Donalda Trampa.

Ta je objava obeležila njen povratak na političku scenu nakon izbornog poraza od Donalda Trampa novembru prošle godine.

"Poslednjih nekoliko meseci sam razmišljala, provodila vreme sa porodicom i šetala šumom", napisala je bivša demokratska predsednička kandidatkinja na Tviteru.

"Više nego ikad verujem da je angažman građana važan za našu demokratiju. Inspirišu me svi koji istupaju kako bi organizovali i vodili", kazala je.

"Ova godina nije bila onakva kakvom sam je zamišljala, ali znam za šta se još uvek borim: za bolju, Ameriku velikog srca. Napred", poručila je Hilari Klinton na Tviteru.

- - - - - - - - - -

Zajedno.gif

:heart:

- - - - - - - - - -

Koalcija-Zajedno.jpg

405E892B00000578-4508894-image-a-28_1494888624666.jpg

- - - - - - - - - -

405E894A00000578-4508894-image-a-26_1494888335431.jpg

- - - - - - - - - -

Баш ми је било мило када сам прочитао ову дивну вест која је стигла од нама драге Хилари.
А теби сендвичарко?
:lol:
Ммммњам, сендвич са шунком и маслинкама, права ствар кад одеремо вас жутаре са нулом...:lol:

http://rs.n1info.com/a249128/Svet/Svet/Hilari-Klinton-osnovala-politicki-pokret-Zajedno-napred.html

Hilari Klinton osnovala je novi pokret, "Zajedno napred" (Onward Together), u cilju pružanja podrške grupama koje ohrabruju ljude da se uključe u politiku i koje se protive administraciji Donalda Trampa.

Ta je objava obeležila njen povratak na političku scenu nakon izbornog poraza od Donalda Trampa novembru prošle godine.

"Poslednjih nekoliko meseci sam razmišljala, provodila vreme sa porodicom i šetala šumom", napisala je bivša demokratska predsednička kandidatkinja na Tviteru.

"Više nego ikad verujem da je angažman građana važan za našu demokratiju. Inspirišu me svi koji istupaju kako bi organizovali i vodili", kazala je.

"Ova godina nije bila onakva kakvom sam je zamišljala, ali znam za šta se još uvek borim: za bolju, Ameriku velikog srca. Napred", poručila je Hilari Klinton na Tviteru.

- - - - - - - - - -

Zajedno.gif

- - - - - - - - - -

Koalcija-Zajedno.jpg

Јел дркаш на њу?

Komshija, tko stavlja :heart: na Kilari i na Djindjica, taj stvarno treba strucnu pomoc.

Полако Кеш, сви дођу у те године, сви који их доживе... биле то корњаче са Галапагоса, Метузалем из Библије, или комшија са форума. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Zajedno.gif

- - - - - - - - - -

Koalcija-Zajedno.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back