Hidzama

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
jel neko probao ovaj metod detoksikacije organizma savremena medicina tvrdi da je beskoristan medjutim iskustva mnogih ih demantuju imate li nekog da preporucite u BG i jel to bolan metod ili bezbolan vidim da se primenjuje u novom pazaru

muslimanske metode vidjeti uBosni, nema po Beogradu jaro moj lijepi
no jes ti čuo da je sunet takodje zdravstveno opravdan, imaš i po Beogradu, jedva čekaju da uzmu pare budali :lol:

Ovaj Prorok sve zna.Cula sam za to i mislim da se to samo obavlja u Sarajevu i Novom Pazaru.
Muslimani ce uvijek reci da je to korisno,a i moze biti ako je arapskog porijekla.Arapska medicina je najbolja,ali turska nije......E sad koja li je....:zcepanje:

HI-DZAMA je rec nastala od reci PI-DZAMA.
Umesto PI, muslimani su stavili HI,tako je dobijeno ime za muslimanski odevni predmet koji sluzi kada zene idu da spavaju da budu pokrivene u slucaju da neko ne bane u spavacu sobu.

Inance, da se nadoveem i kako su izvedene reci PI-DZAMA i HI-DZAMA.
PI je skracenica za zargonski naziv muskog polnog organa nastao kao aoscijacija na proces uriniranja.
HI je skracenica od strucnog naziva za pregradu u zenskom polnom organu koja se probija tokom prvog sexualnog odnosa.
Nekada su prema stanju tog organa mladozenje procenjivale da li je mlada nevina ili nije.
Sada s etaj organ moze zakrpiti hirurskim zahvatom.

jel neko probao ovaj metod detoksikacije organizma savremena medicina tvrdi da je beskoristan medjutim iskustva mnogih ih demantuju imate li nekog da preporucite u BG i jel to bolan metod ili bezbolan vidim da se primenjuje u novom pazaru

najpopularnija i finansijski unosna rec 21. veka je - detoksikacija
ljudima se sa dobrom pricom proda sve, pa i zapiranje deblog creva
organizam ima organe cija je funkcija detoksikacija - jetra i bubrezi prerade sve
ako je bio period brze hrane, lekova, alkohola - promeni se rezim ishrane i organizam se sam iscisti bez skupih nedelotvorinih metoda

Back