Hidromasazeri za noge

pedja28

Obećava
Poruka
65
Pozdrav svima!!
Imam pitanjce jedno - da li neko od vas kod kuce ima gore pomenuti hidromasazer za noge? Deluje mi super ali ne znam da li radi posao. Nije skup (oko 2 i po hiljade do, naravno 10 hiljada), ali me opet brine da li radi ono za sta ga prikazuju? To je kao neki djakuzi za noge? Da li stvarno opusta kao sto kazu? Meni vec obecavaju one bodljice i krckanje tople vode..e sad da li je to to?
Kupio bih ga dragoj posto ima bolna stopala i mislim da bi joj to bar malo pomoglo..Hvala!

Verujem da je to extra za opustanje..pa morska so ili vec neka mandza u tu vodu...raspad sistema, pretpostavljam..zanima me samo da li neko ima to chudo, da li gledati marku kada se kupuje, mada vidim da su vecina no name. Da li se to kvari uopste? Vidjam sada na sajtovima da kostaju i po 5 hiljada ali sa 3-4god garancije sto je super...

imam i ne koristim. stoji mi negde (nemam pojma gde).
niti odrzava toplotu vode pa mi se ista ohladi za 10 min pa me mrzi da ustajem (jebaji ga gde je tu onda relaksacija), daljinski mi se pokvario posle metar dana, niti imam neki poseban osecaj opustenosti posle... losa investicija ;)

mi imamo to cudo al interesantno je neko vreme a posleje samo cimanje isprazniti vodu doneti vodu itd...vise se iscimas oko toga nego sto uzivas...voda se stvarno ohladi brzo ja sam islila da tu postoje neki grejaci koji odrzavaju temperaturu al sam se zeeznula..interesantno je preko leta recimo kada je toplo pa na terasi eto uzivas...mi se zezamo tj muz i ja pa ja njemu donesem to ispred njega napravim sokic sladoled i slicno i posle on meni al nista specijalno ...lepse je kad neko odradi masazu stopala,moja sestra ide u medicinsku skolu za kozmeticare pa rade masazu pa mi ona nekad izmasira stopala e to je definitivno nesto!!!

Back