gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Na kom od ova 4 hdd-a izabrati da je brz da se za 50 sekundi uključi sa windows 7 i da se ne čuje česta vibracija tj ona malo glasnija svakih 2 minuta ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово ти је већ ко зна која тема о дисковима?Na kom od ova 4 hdd-a izabrati da je brz da se za 50 sekundi uključi sa windows 7 i da se ne čuje česta vibracija tj ona malo glasnija svakih 2 minuta ?
eh sad za 5 sec nece moc...za 12-14 vec hoce neki NVMEkupi bolan wd sn850, za 5s se ukljuci i ne vibrira ko kineske busilice...
Znam to sve.Samo mi treba neki za skladištenje podataka ?Ово ти је већ ко зна која тема о дисковима?
Све ти је речено и на основу реченог, морао си схватити да је данас SSD најбоља варијанта за оперативан диск а HDD као складиште.
И по питању квалитета SSD све смо ти рекли. Остаје да ти опет понављамо већ речено или да прочиташ већ написано, а то је лакше!
sta da ti kazem imam ga...pali samo tako..eh sad za 5 sec nece moc...za 12-14 vec hoce neki NVME![]()
NVME? Imam i ja. ali nema sanse da bootoje sistem za 5 sekundi. Bukvalno lazes.sta da ti kazem imam ga...pali samo tako..
Možda ne laže !NVME? Imam i ja. ali nema sanse da bootoje sistem za 5 sekundi. Bukvalno lazes.
NVME? Imam i ja. ali nema sanse da bootoje sistem za 5 sekundi. Bukvalno lazes.
Па ако ти треба за то, њега покреће оперативни систем и када не ради, он је у стању мировања. Покреће седовољно брзо да то и не приметиш.Znam to sve.Samo mi treba neki za skladištenje podataka ?
Odlicna cena za te diskove! Bash Toshiba P300. Ja imam neki drugi isto Toshibin-u eksternom USB 3.0 racku isto radi 3-4 godine savrseno.Па ако ти треба за то, њега покреће оперативни систем и када не ради, он је у стању мировања. Покреће седовољно брзо да то и не приметиш.
Ја сам управо пре три дана купио за један рачунар два харда од по 2гб на неком снижењу:
Pogledajte prilog 1077235
Pogledajte prilog 1077236
Два диска за 80 евра.
Samsung 970 EVO Plus 1TB.uzet sad pre mesec dva...koji nvme imas?
Ја користим Samsung 970 EVO Plus 250GB као опертивни диск а TOSHIBA MQ04ABF100 1TB као складиште. Екстерно имам два харда по 4 терабајта.Odlicna cena za te diskove! Bash Toshiba P300. Ja imam neki drugi isto Toshibin-u eksternom USB 3.0 racku isto radi 3-4 godine savrseno.
Samsung 970 EVO Plus 1TB.uzet sad pre mesec dva...
Aко мислиш Samsung 970 EVO Plus, они су различите генерације.brzi je sn850..takodje uzeo pre 1mj al ovaj sa heatsinkom..
![]()
О чему је реч, о укључењу или подизању система?Možda ne laže !
Popije se gutljaj kafe i uključi se.
На то сам ти одговорио још у некој твојој ранијој теми!Znam to sve.Samo mi treba neki za skladištenje podataka ?
Ne znam, moguce...No kad su SSDovi u pitanju-samo Samsung...Oni prave i chipove i kontrolere, memorije SVE! A ja sam imao heatsink na ploci. I WD koje sam i nalazio su bili bez heatsinka ugl.brzi je sn850..takodje uzeo pre 1mj al ovaj sa heatsinkom..
![]()
Nee !naravno samo mercedes...
Ne. BMWnaravno samo mercedes...
Ma kakvi BMW nije ni za k***c ne može da ide po snegu !Ne. BMW![]()
Gde to ima da se kupi i po kojoj ceni?Osim brzine diskova ne bi bilo lose da promenis OS posto Windows 7 vec dugo nema podrsku.
Ako ti je vec do te mere bitna brzina, a ne vidim bas neku logiku, uzmi neki od 15K diskova za servere. Ima da bude brzi, ali ima i da da zuji .
U Beogradu Stasnet , ali ima da te oderu. Za 900gb 500 ojra plus kabl sa konvertorom sigurno jos 80 eura. Generalno u Srbiji se to ne isplati kupovati ni za biznis, osim ako je nekome bas do brzine.Gde to ima da se kupi i po kojoj ceni?
Na kom od ova 4 hdd-a izabrati da je brz da se za 50 sekundi uključi sa windows 7 i da se ne čuje česta vibracija tj ona malo glasnija svakih 2 minuta ?
Kako misliš crni ?taj crni sto sam ti prodao on je brz. hdd oko 130MB/S ako nije pun. uzmes na njega stavis samo windows,drajvere i nista drugo.
meni se desetka dize ko luda,ne treba mi m2. obican neki kingston, najjeftiniji ssd od 120gb. 10 sekundi... desetka je napraveljna da se dize brzo,sedmica se nece brzo dici ni na ssd disku od 250 evra.