HGST ws Hitachi ws Tosiba ws WD hdd izabrati?

Na kom od ova 4 hdd-a izabrati da je brz da se za 50 sekundi uključi sa windows 7 i da se ne čuje česta vibracija tj ona malo glasnija svakih 2 minuta ?
Ово ти је већ ко зна која тема о дисковима?
Све ти је речено и на основу реченог, морао си схватити да је данас SSD најбоља варијанта за оперативан диск а HDD као складиште.
И по питању квалитета SSD све смо ти рекли. Остаје да ти опет понављамо већ речено или да прочиташ већ написано, а то је лакше!

Ово ти је већ ко зна која тема о дисковима?
Све ти је речено и на основу реченог, морао си схватити да је данас SSD најбоља варијанта за оперативан диск а HDD као складиште.
И по питању квалитета SSD све смо ти рекли. Остаје да ти опет понављамо већ речено или да прочиташ већ написано, а то је лакше!
Znam to sve.Samo mi treba neki za skladištenje podataka ?

Па ако ти треба за то, њега покреће оперативни систем и када не ради, он је у стању мировања. Покреће седовољно брзо да то и не приметиш.
Ја сам управо пре три дана купио за један рачунар два харда од по 2гб на неком снижењу:
IMG_20220101_172400.jpg

IMG_20220101_172441.jpg

Два диска за 80 евра.

Па ако ти треба за то, њега покреће оперативни систем и када не ради, он је у стању мировања. Покреће седовољно брзо да то и не приметиш.
Ја сам управо пре три дана купио за један рачунар два харда од по 2гб на неком снижењу:
Pogledajte prilog 1077235
Pogledajte prilog 1077236
Два диска за 80 евра.
Odlicna cena za te diskove! Bash Toshiba P300. Ja imam neki drugi isto Toshibin-u eksternom USB 3.0 racku isto radi 3-4 godine savrseno.

koji nvme imas?
Samsung 970 EVO Plus 1TB.uzet sad pre mesec dva...

Prilozi

• IMG_20211204_130200.jpg
    IMG_20211204_130200.jpg
    114,3 KB · Pregleda: 4
Odlicna cena za te diskove! Bash Toshiba P300. Ja imam neki drugi isto Toshibin-u eksternom USB 3.0 racku isto radi 3-4 godine savrseno.

Samsung 970 EVO Plus 1TB.uzet sad pre mesec dva...
Ја користим Samsung 970 EVO Plus 250GB као опертивни диск а TOSHIBA MQ04ABF100 1TB као складиште. Екстерно имам два харда по 4 терабајта.

brzi je sn850..takodje uzeo pre 1mj al ovaj sa heatsinkom..

Western-Digital-WD_BLACK-SN850-NVMe-SSD-1TB-WDS100T1X0E-00AFY0.png

Aко мислиш Samsung 970 EVO Plus, они су различите генерације.

Možda ne laže !
Popije se gutljaj kafe i uključi se.
О чему је реч, о укључењу или подизању система?
Сваки диск се укључи по старту а подизање система је нешто друго и он нема никакве везе са тиме што си написао:
На то сам ти одговорио још у некој твојој ранијој теми!

Poslednja izmena:
Na kom od ova 4 hdd-a izabrati da je brz da se za 50 sekundi uključi sa windows 7 i da se ne čuje česta vibracija tj ona malo glasnija svakih 2 minuta ?

taj crni sto sam ti prodao on je brz. hdd oko 130MB/S ako nije pun. uzmes na njega stavis samo windows,drajvere i nista drugo.

meni se desetka dize ko luda,ne treba mi m2. obican neki kingston, najjeftiniji ssd od 120gb. 10 sekundi... desetka je napraveljna da se dize brzo,sedmica se nece brzo dici ni na ssd disku od 250 evra.

taj crni sto sam ti prodao on je brz. hdd oko 130MB/S ako nije pun. uzmes na njega stavis samo windows,drajvere i nista drugo.

meni se desetka dize ko luda,ne treba mi m2. obican neki kingston, najjeftiniji ssd od 120gb. 10 sekundi... desetka je napraveljna da se dize brzo,sedmica se nece brzo dici ni na ssd disku od 250 evra.
Kako misliš crni ?
Jel na Hitachi 3,5"
Ili
WD Yellow 2,5" ?

Back