Hetnzer Problem.

MisterXp

Primećen član
Poruka
575
Naime jos pre 6 meseci koristio sam dedicated masine od kompanije Hetnzer koja se nalazi u Nemackoj.Problem je nastao jos kada sam im rekao da ne zelim vise da koristim njihove usluge i da zelim kancelaciju masine,i onda pre nekoliko sati stize mi poruka od njih kako treba da platim za ovaj mesec 149eur cak i ako sam odradio cancel.Procitao sam njihov tos i navodi na 9.1 da je potrebno 30 dana pre kupovine cancelovati ako prekidam,sto je doista retardirano sta ako se nesto desi oko kuce,prirodne nepogode ili slicno.Sto je jos grdja stvar prenos traze direkt preko banke ili swifta sto je za mene nemoguca misija.Takodje navode ako neuspem za 3 dana da im posaljem te pare direkt da ce me prebaciti nekoj kompaniji za dug.Mnogo bi mi znacilo kako bih mogao to izbeci ili objasniti lepo da sam im slao par puta vec da prekidam sve masine i da ih necu koristiti?Da li bi trebao jednostavno da ignorisem ili da im objasnim da jednostavno nemam nacina platiti preko swifta ili direkt transfera iz banke.

Back