Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 19.651
Bio na par tih dešavanja, bude dobra muzika, atmosfera, baš se potrude oko kostima, šminke. Ne traje dugo, što je zanimljivoCool! Nisam znao za izraz. Znam za drama queen, kako su mi prozvali psa kod veterinara.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio na par tih dešavanja, bude dobra muzika, atmosfera, baš se potrude oko kostima, šminke. Ne traje dugo, što je zanimljivoCool! Nisam znao za izraz. Znam za drama queen, kako su mi prozvali psa kod veterinara.![]()
I el to razlog da ti ne prijavis silovanje ako ti se,daleko bilo, desi?Zatvorena ona druga temaa nisam završila sa diskusijom o ponašanju životinja.
@Loki Replika na jedan tvoj post
Slatka čudovišta: "Brutalni silovatelji i ubojice" iz životinjskog svijeta
Naravno da nije, to što se životinje tako ponašaju ne znači da je to prirodno i uobičajeno ponašanje za ljude. Dešava se, ali ga to ne čini prihvatljivim.I el to razlog da ti ne prijavis silovanje ako ti se,daleko bilo, desi?
Da li je ova dama privatno Drag King?Ima i drag king. Tu nisu .![]()
Anti-životinjska propaganda.Zatvorena ona druga temaa nisam završila sa diskusijom o ponašanju životinja.
@Loki Replika na jedan tvoj post
Slatka čudovišta: "Brutalni silovatelji i ubojice" iz životinjskog svijeta
Ne znam gđu
Isto kao sto za ljude donosenje potomst a na svet nije glavna motivacija za sekulne odnose.Naravno da nije, to što se životinje tako ponašaju ne znači da je to prirodno i uobičajeno ponašanje za ljude. Dešava se, ali ga to ne čini prihvatljivim.
Reći, prirodno je u životinjskom svetu, pa je zato prirodno i normalno u ljudskom društvu, nije nikakav argument.
Upravo sam na to i ukazivala. Da nema veze sa opstankom vrste, sa zakonima života, nego se ponekad radi samo i isključivo o ličnom zadovoljstvu. Ne radi se u interesu vrste. Ne poštuje se priroda.Isto kao sto za ljude donosenje potomst a na svet nije glavna motivacija za sekulne odnose.