Херој или силеџија?

gost 159032

Veoma poznat
Poruka
12.404

Жена након што се одбранила од нападача, ударила га аутом, док је покушавао да побегне.

Хмм, прекршила је нужну одбрану, требали ли би да је осуде барем на годину дана затвора, али блесави Тексашани су поносни на њу. Који ретарди.

A onaj sto je ubio provalnika koji mu je upao u kucu i mogao da siluje decu ceka zatvor. E Srbijo moja.

Jeste da je ovo prekoracenje kada ga je jurila autom da ga izgazi, ali sta bi drugi ljudi radili u takvoj situaciji da neko zapreti nasoj deci u kolima "pa ok, neces da me ubijes, prijatan put, dovidjenja, vidimo se opet?" Ne ide to tako.

Po našem zakonodavstvu ako ti neko upadne u stan u pola noći treba da ga ponudiš kafom,kiselom da sedneš da fino popričaš s čovekom da vidiš gde je problem pa ako te baš preko toga napadne e onda možeš da se braniš,i to jedino ako je ovaj naoružan pištoljem,nožem,sekirom ili satarom,ako ima šrafciger ili glimericu neku nije imao nameru da te povredi nego da ti proveri fazu,struju da ti zašrafi nešto u kući itd.

Тада је успела да се одбрани, али следећг пута можда не би била те среће.

Овако је трајно решила проблем и себи и држави.

Тексашани, иначе, све чешће решавају проблеме на овај начин.

Претпостављам да ће педофили, силоватељи и лопови ускоро у буљуцима емигрирати из Тексаса.

Поздрављам, колико год то сурово звучало.

Тада је успела да се одбрани, али следећг пута можда не би била те среће.

Овако је трајно решила проблем и себи и држави.

Тексашани, иначе, све чешће решавају проблеме на овај начин.

Претпостављам да ће педофили, силоватељи и лопови ускоро у буљуцима емигрирати из Тексаса.

Поздрављам, колико год то сурово звучало.
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku mina68.

dakle pun mi je džak pravnih barikada za odbranu od đubradi :evil:

Ovako to ide.

Ona je siledzija a on je siledzija u pokusaju,ne treba joj dati istu nego vecu kaznu nego njemu,realno.

A potom kao olaksavajucu okolnost joj treba uzeti u obzir sto je to uradila u kriticnom momentu iz osvete,tokom konflikta i u verovatno nekontrolisanom besu.

A kao otezavajucu to sto je zena.

Back