Heroinska priroda PDF Politika

Pazi kad sam samu sebe uhvatila da cim vidim neku vazniju stvar na TVu odmah proveravam misljenje naroda ovde, na forumu!
Pa se tek onda diskutujem o tome sa ostatkom sveta...:confused:
Stvarno zavisnost!:rumenko:

ova mi je tema promakla...
iako sam poznat da nikada ne pratim vesti, zadnjih godinu i kusur kada mi nesto kazu, a ja odgovrim, "da znam...ili.. davno je to bilo" oni se cude...prvo, kako ja to znam, a drugo zasto kazem "davno" i onda im ja objasnjavam da ja cujem svakog dana po nekoliko vesti, i za mene vest od prekjuce je vec bajata:lol::lol::lol:

Ovde je *VEĆINSKI DEO SVETA*....a onda analiza sa ostatkom istog.................:hahaha:
i.....još uz *po dršku* od Adema ili Ademe koji ili koja zna da je KOSOVO SRBIJA, samo što je *bajata* vest pa je ne koristi.................:whistling:
Ademe-Adema....ništa prelično niti poprilično...............tek da obnoviš konverzaciju i razmontiraš zabrane.............tj. blokade.

PS
Još da ne primetiš temu -zavisnost bele pogače u liku i delu informisanosti-

Poslednja izmena:
Ovde je *VEĆINSKI DEO SVETA*....a onda analiza sa ostatkom istog.................:hahaha:
i.....još uz *po dršku* od Adema ili Ademe koji ili koja zna da je KOSOVO SRBIJA, samo što je *bajata* vest pa je ne koristi.................:whistling:
Ademe-Adema....ništa prelično niti poprilično...............tek da obnoviš konverzaciju i razmontiraš zabrane.............tj. blokade.

PS
Još da ne primetiš temu -zavisnost bele pogače u liku i delu informisanosti-

ja te zaista ne razumem mala alejice... sta zelis da kazes??? el ti treba neka bona ili nesto drugo??? ajde kazi cikici i...

Back