Here I am...[again]

Objektivni stranci, evo mene opet.:bye: Nisam vam pisala 4 godine, a evo i zasto. 2011 u januaru su mi dijagnostifikovali multiplu sklerozu. Ona je divljala i ta godina je propala. Prije toga sam imala operaciju ciste na drugoj mozdanoj ovojnici. Onda je dosao cetvrti razred gimnazije, frka oko mature, matura i upad na fax. Upisala sam Filoloski fakultet, italijanski i srpski. Bila sam prva na listi. :zper: 2012 je bila dobra do juna. U junu mi je proradila multipla, nakon godinu dana su mi otkrili benigni tumor butne kosti, a kombinacija to dvoje me je unistila. Iskrena da budem, perioda jun-oktobar2013 se uopste ne sjecam. Sad ne mogu da hodam, ali moja doktorica [koju smatram clanom porodice] kaye da ce sve biti ok i da cu moci da hodam. Borim se i dobro mi ide + soferiram invalidskim kolicima bolje nego iko. Neki impresivan tekst u cetvrtak navece ili petak. Sad idem da ucim.

Vasa,
Milica
:heart2::heart2::heart2:

Bravo! Ti si zaista hrabra devojka i ta tvoja hrabrost,sigurno ce ti pomoci.Ti sa ovakvim stavom prema zivotu,ozdravices
garantovano.Srecan sam,sto sam imao priliku,da procitam tvoj dopis,koji me je
odusevio! Samo tako nastavi i zelim ti
puno i brzo potpuno ozdravljenje.

Bas ste me oraspolozili. Kazu da sam u tom periodu rekla mnogima mnogo gluposti. Juce samimala ispit, danas isto, a i sutra. Samo sam navratila da vam kazem zdravo, a vi me tako obradovali vasim komentarima :)
Grazie <3

Back