Poledica93
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
to je ono sto sam ti bila rekla..kada ima neko rak..on se u medjuvremenu prosiri na ostale delove tela..i zbog toga se vraca..ali na drugim delovima tela..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a travkama nece se vrati..?!![]()
to je ono sto sam ti bila rekla..kada ima neko rak..on se u medjuvremenu prosiri na ostale delove tela..i zbog toga se vraca..ali na drugim delovima tela..![]()
DOBRO! ja kazem da smatram da je hemoterapija neophodna..tj nije stetna.. u tome je cela poenta.. sto..!? ako oces opet da ponavljam kazi..![]()
Dobro dobro
Razmenili smo malo mišljenja, sad diskusija teče dalje.
U svakom slučaju, vredi sagledati sve strane.. i moju i tvoju.
Vredi, i meni puno vredi sto sam naisla na ovu temu jer shvatam da cu posle operacije sigurno primenti neke od saveta ljudi koje ste navodili kao osnivace da ih tako nazovem raznih tipova ishrane u borbi protiv raka.
Ali isto tako ukoliko bude potrebe za hemo necu je odbiti jer ne zelim sa svojim zivotom kockati se i oslanjati samo na jednu stranu. Do sada sam uvek isla kod dr zvanic. medicine makar zbog obicne prehlade, ne znam zasto bih sada odustala od toga.
Citav zivot odrzavam ravnotezu na dve noge tako da cu to primenjivati i dalje.
Dakle uz pomoc obe strane ima da mu... majku majcinu![]()
pa dobro...onda mozes da koristis prvo "travke" i onda kad shvatis da ne deluju onda na hemoterapiju..a i realno koliko ljudi je bilo na hemoterapiju, ne samo zbog toga jer ima rak, il tumor, osim toga ima i jos dosta bolesti koje samo time mogu da se lece, tako da se vidi da pomazeeee..
![]()
![]()
Pa da, rešavamo problem na kompleksan način.
Naravno da je cela medicina napravljena tako da ti jednu bolest leči dok ti generalno upropaštava imuni sistem i zdravlje u celini..
Koliki se profit obrće na lekovima,mitu,pogrebnim službama,osiguranjima..tako je i sa rakom
ko sa malo mozga može lečiti ljude bilo kojom od 3 "priznate" metode
Sve je deo jednog većeg plana-teorije zavere,em da se smanji broj ljudi em da preživeli budu bolesni em da se zgrne lova, zato alternativa,alternativa,alternativa
Jer zdrav čovek, zdravo percepcira stvarnost, time je pametniji ima više vremena za druge..njime je teže manipulisati, postaje slobodan a to je ono što vladari svetom ne žele jer ne bi bili to što je jesu
Zato je istina - ja koji jesam![]()
pitam se samo, kakav bi komentar bio da u jednom momentu svi istraživači na polju medicine jednostavno prestanu sa radom i objave narodu da se ubuduće leči alternativnim metodama, bolnice se zatvore, a farmaceutske kompanije prekinu sa isporukama lekova u apoteke.....
osim što bi cena pijavica drastično porasla, verujem da bi se u roku od 6 meseci javila neka epidemija koja bi desetkovala stanovnišvo, kao u stara, dobra vremena,,,,,
pitam se samo, kakav bi komentar bio da u jednom momentu svi istraživači na polju medicine jednostavno prestanu sa radom i objave narodu da se ubuduće leči alternativnim metodama, bolnice se zatvore, a farmaceutske kompanije prekinu sa isporukama lekova u apoteke.....
osim što bi cena pijavica drastično porasla, verujem da bi se u roku od 6 meseci javila neka epidemija koja bi desetkovala stanovnišvo, kao u stara, dobra vremena,,,,,
Ponovo gresis prijatelju....
Londonsko lekarsko drustvo (koje je jedno od najuglednijih u svetu) je jos pre par decenija priznalo da na duzinu prosecnog ljudskog zivota medicina gotovo da i nije uticala...
Ono sto je produzilo ljudski vek u zadnjim stolecima je bila HIGIJENA I ISHRANA.