kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Kinezi su mudar narod, to ne sporim, ali mom burnom temperamentu jednostavno ne leži njihov pasivan način mudrolijanja... Elem, jesi li razmišljala zbog čega na ovom svetu nema više "sirokogrudnih muskaraca", poput mene?279 bi po kineskoj suncevoj numerologiji bio savrsen broj...Eh da je na ovom svijetu vise tako sirokogrudnih muskaraca, nesebicnih u dijeljenju vlastite paznje i suosjecajnosti, zenama bi zasigurno bilo lakse u burnim vremenima...
Ja o tome nikad ne razmišljam, ali drugi sve to jasno prepoznaju ( : ) Mislio sam da sam čovek koji živi, običan čovek koji živi od danas do sutra, zapravo u dokolici, premda punoj neobičnih, pustolovnih misli, ali izgleda da nije tako, nije tako. Za sebe mogu da budem i običan čovek, ali ne i za druge, jer za njih imam sijaset opštih odredaba (za malaveliku sam obična životinja, za tebe genije... hvala za kompliment) koje (nažalost) nisam sam sebi stvorio i dao, i na koje niasm nikad, ili ne dovoljno, obratio pažnju.Kojo,ti si genije.Voleo bih da imam inspiracije,duha,ideja i ljubavi prema pojedinqama qao ti i pretochim ih u ove divne rechenice.
A to što mislim da sam običan čovek, to jest ta dokolica koju smatram svojom ličnom, za druge ni to ne zavisi od mene (Vezdušasta je, na primer, ubeđena da sam nekakav zahebant "dokoni čika koji voli da slama nežna ženska crca" - doslovce je nedavno tako rekla, zatim Hellen... Ona me voli već duže vreme, iako za mene misli da sam "hladnokrvni skot" na kog se, nažalost, loži njena malkice starija sestra Wanda, te je odlučila da me njoj prepusti)... Ali, i pored toga ja ih ludo volim, dobro si to primetio, druže. : )