gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Ne baš
Ili se meni bar nije desilo
Ili se meni bar nije desilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reportaža je bila o sexu, ne o magiji. I nisam gledao nego čitao. Nisam siguran, ali mislim da je bila "Ilustrovana Politika" ili možda "Start". Nisam valjda napisao da sam gledao?
A dobro izvini, ne mogu ja da pamtim do detalja šta je tačno ko napisao na celom pdf-u. Ćuti kad znam da si ti to spomenuo, a nešto drugo...![]()
Proverio sam, napisao sam samo da je bila reportaža, nisam naveo da li sam čitao ili gledao.![]()
Po meni se reportaža gleda, a članak čita. Zato sam verovatno rekla. Ali nije ni bitno, činjenica je da nemamo informaciju o vlaškoj magiji i delotvornosti iste...![]()
To pogotovo nema smisla, bio bi mnogo bolji napitak koji tera druge da se zaljube u tebe. Ili neki koji ti pomaže da se odljubiš.
pa meni treba da se zaljubim breja hocu, men treba
![]()
jes, pa kad se zaljubi u pogrešnog, onda ćeš da praviš reklamacije i tražiš pare nazad.
Mislim da i hemija mora da se razvije kao što moraš nekog da upoznaš
Meni to ne dolazi na bum i obično mi je prvi utisak loš
E ovako blejim sa nekoliko riba i dok sam sa njima ne osecam apsolutno nista .. ne postoji to nesto sto me pokrece i motivise da ih osvajam , da se salim .. ravnodusan sam prema njima .. a danas sam na kratko zablejao sa jednom izuzetno je lepa i jednostavno sam osetio neki vajb a siguran sam da je i ona to sam zakljucio iz njenog ponasanja prema meni ... Mozda ce glupo zvucati ali energije su nam se poklopile ja ne verujem u horoskope i ta sektaska sranja e sad dal nas je to Bog spojio ili sta je ne znam hahaha .. ali ja imam trip kao da je znam ceo zivot tako sam bio opusten , spontan i nasmejan znam da je to kratko vreme ali takva se vibracija stvorila u vazduhu da me je sve to nateralo da se zapitam jel to zaista postoji ljubav na prvi pogled .. ?? Kakva su vasa iskustva ..
E ovako blejim sa nekoliko riba i dok sam sa njima ne osecam apsolutno nista .. ne postoji to nesto sto me pokrece i motivise da ih osvajam , da se salim .. ravnodusan sam prema njima .. a danas sam na kratko zablejao sa jednom izuzetno je lepa i jednostavno sam osetio neki vajb a siguran sam da je i ona to sam zakljucio iz njenog ponasanja prema meni ... Mozda ce glupo zvucati ali energije su nam se poklopile ja ne verujem u horoskope i ta sektaska sranja e sad dal nas je to Bog spojio ili sta je ne znam hahaha .. ali ja imam trip kao da je znam ceo zivot tako sam bio opusten , spontan i nasmejan znam da je to kratko vreme ali takva se vibracija stvorila u vazduhu da me je sve to nateralo da se zapitam jel to zaista postoji ljubav na prvi pogled .. ?? Kakva su vasa iskustva ..