Hemija ?

Reportaža je bila o sexu, ne o magiji. I nisam gledao nego čitao. Nisam siguran, ali mislim da je bila "Ilustrovana Politika" ili možda "Start". Nisam valjda napisao da sam gledao?

A dobro izvini, ne mogu ja da pamtim do detalja šta je tačno ko napisao na celom pdf-u. Ćuti kad znam da si ti to spomenuo, a nešto drugo... :lol:

Proverio sam, napisao sam samo da je bila reportaža, nisam naveo da li sam čitao ili gledao. :)

Po meni se reportaža gleda, a članak čita. Zato sam verovatno rekla. Ali nije ni bitno, činjenica je da nemamo informaciju o vlaškoj magiji i delotvornosti iste... :aha:

Ja sam taj tip osobe da se sa svima skontam i mogu prirodno da pričam i to, ali ona hemija da se ja zaludim nekim i postanem kao opsednuta mi se desila dva puta u životu i nikad to nije dobro izašlo na kraj, jer su te osobe čudne nekako
Ume biti lepa hemija

Pa naravno hemijske reakcije mogu biti samo explozivne a to ne moze biti na finjaka s nekim, ljubim ruke izvolte cvetic,iako to nikad nisu dozivele da bi im bilo dres ne zele

E ovako blejim sa nekoliko riba i dok sam sa njima ne osecam apsolutno nista .. ne postoji to nesto sto me pokrece i motivise da ih osvajam , da se salim .. ravnodusan sam prema njima .. a danas sam na kratko zablejao sa jednom izuzetno je lepa i jednostavno sam osetio neki vajb a siguran sam da je i ona to sam zakljucio iz njenog ponasanja prema meni ... Mozda ce glupo zvucati ali energije su nam se poklopile ja ne verujem u horoskope i ta sektaska sranja e sad dal nas je to Bog spojio ili sta je ne znam hahaha .. ali ja imam trip kao da je znam ceo zivot tako sam bio opusten , spontan i nasmejan znam da je to kratko vreme ali takva se vibracija stvorila u vazduhu da me je sve to nateralo da se zapitam jel to zaista postoji ljubav na prvi pogled .. ?? Kakva su vasa iskustva ..

Zablejao? :heart:

E ovako blejim sa nekoliko riba i dok sam sa njima ne osecam apsolutno nista .. ne postoji to nesto sto me pokrece i motivise da ih osvajam , da se salim .. ravnodusan sam prema njima .. a danas sam na kratko zablejao sa jednom izuzetno je lepa i jednostavno sam osetio neki vajb a siguran sam da je i ona to sam zakljucio iz njenog ponasanja prema meni ... Mozda ce glupo zvucati ali energije su nam se poklopile ja ne verujem u horoskope i ta sektaska sranja e sad dal nas je to Bog spojio ili sta je ne znam hahaha .. ali ja imam trip kao da je znam ceo zivot tako sam bio opusten , spontan i nasmejan znam da je to kratko vreme ali takva se vibracija stvorila u vazduhu da me je sve to nateralo da se zapitam jel to zaista postoji ljubav na prvi pogled .. ?? Kakva su vasa iskustva ..

Meni se to desava kad sam u onim danima...

Kako mi se bleji sa njom .. kad sam sa drugim ribama nemam sta da pricam sve mi je dosadno a imam osecaj da sa njom ne bi zaklapo kad sam u njenom prisustvu osecam nesto sto mi fali kad sam sa drugima .. nesto kod nje me motivise da je osvajam ...

Back