Hemija

Situacija je sledeca...Vi imate vezu, recimo da ste na sluzbenom putu...ili imate vezu ali decko ili cura te veceri nisu posli na tu zurku...Pojavljuje se on ili ona....verujte desava se Hemija momentalna.Vi niste skloni prevarama i avanturama....Ali....sad il nikad...
Sta cete uraditi i koliko cete se kajati i da uradite nesto i da ne uradite?
U takvim delikatnim situacijama imam osjecaj da mi na jednom ramenu sjedi djavo a na drugom andjeo .
Djavo me gura da krenem u akciju jer se takva sansa nece vise nikada ukazati a andjeo me opominje da
ne smijem biti djubre , da cu se kajati i da ne smijem jedno da pricam a drugo da radim i onda nestane
hemija !

Situacija je sledeca...Vi imate vezu, recimo da ste na sluzbenom putu...ili imate vezu ali decko ili cura te veceri nisu posli na tu zurku...Pojavljuje se on ili ona....verujte desava se Hemija momentalna.Vi niste skloni prevarama i avanturama....Ali....sad il nikad...
pa kresnucemo se ko zecevi i to je to,niko nece znati za to racunam osim nas dvoje.treba biti nesposobnjakovic pa da te devojkaq uhvati u prevari za jedno vece jos ako je km dalje u tom trenutku..

HEMIJA kazs..hm,svaka hemija vodi pravo u fiziku,akcija i reakci,i to sve vodi ka centripetalnoj sili..
a kajanje..pa sad posle ebanja nema kajanja..treba nekad razmisliti i gornjom glavom a ne samo tom donjom,
inace nikada se ne kajem a i zasto bih,tako sam hteo,tako i uradio,cemu naknadno kajanje?bitna je glava..gornja

ne lazem,ja sam verna.ne moze da mi se pojavi neki tipos niodkuda i ja da se kresnem sa njim.to kod mene ne biva :nono2:

:klap:

- - - - - - - - - -

HEMIJA kazs..hm,svaka hemija vodi pravo u fiziku,akcija i reakci,i to sve vodi ka centripetalnoj sili..
a kajanje..pa sad posle ebanja nema kajanja..treba nekad razmisliti i gornjom glavom a ne samo tom donjom,
inace nikada se ne kajem a i zasto bih,tako sam hteo,tako i uradio,cemu naknadno kajanje?bitna je glava..gornja

hladnokrvan do bola

Pomislila bih na mog decka i zapitala se da li mi nesto fali u vezi. Ako si u vezi i tek tako te spopadne hemija prema nepoznatoj osobi, znaci da ti nesto fali u vezi, recimo paznja partnera.
Cim hemiju razvijas brzo i svuda unaokolo, onda ti nije stalo do veze u kojoj si, ili ne dobijas dovoljno paznje od partnera, pa trazis paznju na drugom mestu - po meni...

Desilo mi se.
Bez da opisujem mesto dogadja ali ukratko. Prosao je kraj mene. Krajickom oka sam ga spazila, okrenula se prema njemu i tog momenta mi je prosla misao "ovo je moj buduci muz".Nikada ga ranije nisam videla. Ziveo je u drugoj drzavi, ja takodje u nekoj drugoj.Sam susret u nekoj trecoj. Imala sam tada decka ali ovo je bilo jace od hemije :).Stajali smo dugo na tom mestu (par sati) tako da smo se upoznali, pricali o vremenu, ratu najvise.Ostavio mi je broj telefona ako nekad naletim na njegov grad , da se javim itd. Da skratim pricu.Tri godine nakon tog susreta bio je moj muz a i otac moje cerke....

Vauuu :) sjajno :)

Desilo mi se.
Bez da opisujem mesto dogadja ali ukratko. Prosao je kraj mene. Krajickom oka sam ga spazila, okrenula se prema njemu i tog momenta mi je prosla misao "ovo je moj buduci muz".Nikada ga ranije nisam videla. Ziveo je u drugoj drzavi, ja takodje u nekoj drugoj.Sam susret u nekoj trecoj. Imala sam tada decka ali ovo je bilo jace od hemije :).Stajali smo dugo na tom mestu (par sati) tako da smo se upoznali, pricali o vremenu, ratu najvise.Ostavio mi je broj telefona ako nekad naletim na njegov grad , da se javim itd. Da skratim pricu.Tri godine nakon tog susreta bio je moj muz a i otac moje cerke....

gospode......:sad2:

pa...kako da kazem...ali odvojicemo se od teme...
mislim, imala sam par tako fatalnih susretna (bez braka) i znam sta znaci kad samo sretnes potpuno nepoznatu osobu i ZNAS, odmah znas da ce biti nesto posebno za tebe. i tako i bude

Back