gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
Pa nista...sta bi bilo...nasao je i on sebi onu koja mu odgovaracekaj a sta je bilo s deckom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nista...sta bi bilo...nasao je i on sebi onu koja mu odgovaracekaj a sta je bilo s deckom
U takvim delikatnim situacijama imam osjecaj da mi na jednom ramenu sjedi djavo a na drugom andjeo .Situacija je sledeca...Vi imate vezu, recimo da ste na sluzbenom putu...ili imate vezu ali decko ili cura te veceri nisu posli na tu zurku...Pojavljuje se on ili ona....verujte desava se Hemija momentalna.Vi niste skloni prevarama i avanturama....Ali....sad il nikad...
Sta cete uraditi i koliko cete se kajati i da uradite nesto i da ne uradite?
ne lazem,ja sam verna.ne moze da mi se pojavi neki tipos niodkuda i ja da se kresnem sa njim.to kod mene ne bivato mozes da pricas maloj deci,zasto lazes!
pa kresnucemo se ko zecevi i to je to,niko nece znati za to racunam osim nas dvoje.treba biti nesposobnjakovic pa da te devojkaq uhvati u prevari za jedno vece jos ako je km dalje u tom trenutku..Situacija je sledeca...Vi imate vezu, recimo da ste na sluzbenom putu...ili imate vezu ali decko ili cura te veceri nisu posli na tu zurku...Pojavljuje se on ili ona....verujte desava se Hemija momentalna.Vi niste skloni prevarama i avanturama....Ali....sad il nikad...
Situacija je sledeca...Vi imate vezu, recimo da ste na sluzbenom putu...ili imate vezu ali decko ili cura te veceri nisu posli na tu zurku...Pojavljuje se on ili ona....verujte desava se Hemija momentalna.Vi niste skloni prevarama i avanturama....Ali....sad il nikad...
ne lazem,ja sam verna.ne moze da mi se pojavi neki tipos niodkuda i ja da se kresnem sa njim.to kod mene ne biva![]()
HEMIJA kazs..hm,svaka hemija vodi pravo u fiziku,akcija i reakci,i to sve vodi ka centripetalnoj sili..
a kajanje..pa sad posle ebanja nema kajanja..treba nekad razmisliti i gornjom glavom a ne samo tom donjom,
inace nikada se ne kajem a i zasto bih,tako sam hteo,tako i uradio,cemu naknadno kajanje?bitna je glava..gornja
Situacija je sledeca...Vi imate vezu, recimo da ste na sluzbenom putu...ili imate vezu ali decko ili cura te veceri nisu posli na tu zurku...Pojavljuje se on ili ona....verujte desava se Hemija momentalna.Vi niste skloni prevarama i avanturama....Ali....sad il nikad...
Desilo mi se.
Bez da opisujem mesto dogadja ali ukratko. Prosao je kraj mene. Krajickom oka sam ga spazila, okrenula se prema njemu i tog momenta mi je prosla misao "ovo je moj buduci muz".Nikada ga ranije nisam videla. Ziveo je u drugoj drzavi, ja takodje u nekoj drugoj.Sam susret u nekoj trecoj. Imala sam tada decka ali ovo je bilo jace od hemije.Stajali smo dugo na tom mestu (par sati) tako da smo se upoznali, pricali o vremenu, ratu najvise.Ostavio mi je broj telefona ako nekad naletim na njegov grad , da se javim itd. Da skratim pricu.Tri godine nakon tog susreta bio je moj muz a i otac moje cerke....
Ne moze da me spici tolika hemija, da poblesavim, ako nekog prvi put u zivotu vidim. Mora da mi se poigra sa mozgom, prvenstveno, pa tek onda da odlepim i da me bas briga za sve ostalo, da stane svet...
Desilo mi se.
Bez da opisujem mesto dogadja ali ukratko. Prosao je kraj mene. Krajickom oka sam ga spazila, okrenula se prema njemu i tog momenta mi je prosla misao "ovo je moj buduci muz".Nikada ga ranije nisam videla. Ziveo je u drugoj drzavi, ja takodje u nekoj drugoj.Sam susret u nekoj trecoj. Imala sam tada decka ali ovo je bilo jace od hemije.Stajali smo dugo na tom mestu (par sati) tako da smo se upoznali, pricali o vremenu, ratu najvise.Ostavio mi je broj telefona ako nekad naletim na njegov grad , da se javim itd. Da skratim pricu.Tri godine nakon tog susreta bio je moj muz a i otac moje cerke....
recimo matematikahemija moze i ne mora biti ono sto ce 'odluciti'.
ima stvari koje su presudnije sta ce biti.
hemija je vazna,ali nije odlucujuca.
sta bi bilo kad bi bilo..sta god uradis kajaces se,mada nema posle J kajanja,ako popustis pred strascu stani iza toga i to je to..