Hemija ... medju ljudima <3

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
I izmedju partnera.. i uopste ~~~~~

Kako nastaje, zbog cega nastaje, zbog cega je nekad dobra, nekad losa ?

Da li moze da se stvori ako je nema od pocetka ?

Kakva su vasa iskustva, jel obracate na to paznju, i koliko vam je bitno da se ta hemija poklopi.... sa ljudima s kojim svakodnevno saradjujete ?

chemistry-between-man-and--woman.jpg

Sve misli o neobjasnjivoj / ili objasnjivoj (?) energiji izmedju pojedinaca.... :)

pa sad - u zavisnosti koliko ste analiticni ;)

Kakva su vasa iskustva, jel obracate na to paznju, i koliko vam je bitno da se ta hemija poklopi.... sa ljudima s kojim svakodnevno saradjujete ?

Sve misli o neobjasnjivoj / ili objasnjivoj (?) energiji izmedju pojedinaca.... :)

Obracamo, nasa iskustva su takva da smo protiv svake hemije, samo prirodne materije, organska proizvodnja, domace lekovito bilje iz sopstvene bastice, znaci nista ekseri i te pilulice, iskljucivo zelena trava doma svog... :deda:

Da napisem svoj odgovor ~~~~

Jako mi je vazno da osobe sa kojima komuniciram svakog dana - su "moji ljudi",
tj. da hemija pase.

Dobru hemiju imaju ljudi slicnih - ili gotovo istih - mentalnih struktura.

Zatim dolazi vaspitanje, navike , socijalni stalez ( u smislu vrednosti) .... a to "prepoznavanje" se dogodi nesvesno.....

Naucnici kazu za 3 sec. :mrgreen:

Da napisem svoj odgovor ~~~~

Jako mi je vazno da osobe sa kojima komuniciram svakog dana - su "moji ljudi",
tj. da hemija pase.

Dobru hemiju imaju ljudi slicnih - ili gotovo istih - mentalnih struktura.

Zatim dolazi vaspitanje, navike , socijalni stalez ( u smislu vrednosti) .... a to "prepoznavanje" se dogodi nesvesno.....

Naucnici kazu za 3 sec. :mrgreen:

ne treba ti nauka za to to ili umes da prepoznas ili ne umes ti tu ne mozes to promeniti

da mahom uvek prepoznam dal pase ta hemija ili ne
i ne kaze se badava ne moze se mirisati ili mirisu se i to je nauka dokazala da stvarno to o mirisu zavisi

ne treba ti nauka za to to ili umes da prepoznas ili ne umes ti tu ne mozes to promeniti

da mahom uvek prepoznam dal pase ta hemija ili ne
i ne kaze se badava ne moze se mirisati ili mirisu se i to je nauka dokazala da stvarno to o mirisu zavisi
Da, to je tacno,feromoni su krivi za sve.Za zene vrlo vazan, jer miris nas vodi pravo prema muksracu Koji treba da prenese svoje gene na nase potomstvo:)...i da, moze se kupiti u flasici u apoteci, znatizeljni mogu da isprobaju:)

Da, to je tacno,feromoni su krivi za sve.Za zene vrlo vazan, jer miris nas vodi pravo prema muksracu Koji treba da prenese svoje gene na nase potomstvo:)...i da, moze se kupiti u flasici u apoteci, znatizeljni mogu da isprobaju:)

paz da se ne zahebete, kolko ja znam toga nema a i ti sto prodaju su sarlatani jer je razlika u supstanci slicno se pise al ima jednos lovo koje je ili visak ili su zamenjena tako da nema nista od toga.

- - - - - - - - - -

Znaci zato se ljudi ponekad kupaju... Vidis, nisam to znao... Sve se cudim sta ce im to - topla voda, sapun... ih... kad ono... :rumenka:

ma dovoljno je da se samo malo plakne :lol:

paz da se ne zahebete, kolko ja znam toga nema a i ti sto prodaju su sarlatani jer je razlika u supstanci slicno se pise al ima jednos lovo koje je ili visak ili su zamenjena tako da nema nista od toga.

- - - - - - - - - -

ma dovoljno je da se samo malo plakne :lol:

Leone, ja kad pisem ne pisem o sarlatanima, vec o mestima koja nisu sumnjiva. Naprimer u apotekama:)...mada sam to navela sale radi, ali mogucnost postoji inace kapitalizam ne bi bio kapitalizam :)

Leone, ja kad pisem ne pisem o sarlatanima, vec o mestima koja nisu sumnjiva. Naprimer u apotekama:)...mada sam to navela sale radi, ali mogucnost postoji inace kapitalizam ne bi bio kapitalizam :)

dobro ajd da objasnim sta sam hteo reci.
navodno moze te bocice feromona da se kupe stavis na sebi i onda privuces sve zene.
to nije tacno bar ne kod sarlatana jer nisu u pitanju feromoni vec neka druga supstanca.
sad al ima u apoteci ne znam.
ima li?
isprobano funkcionise
kolka je cena?

edit, a da i nemoj d ami kazes da je od svinje :lol:

Poslednja izmena:
dobro ajd da objasnim sta sam hteo reci.
navodno moze te bocice feromona da se kupe stavis na sebi i onda privuces sve zene.
to nije tacno bar ne kod sarlatana jer nisu u pitanju feromoni vec neka druga supstanca.
sad al ima u apoteci ne znam.
ima li?
isprobano funkcionise
kolka je cena?

Ako mene pitas, nikad nisam kupavala na flasici....valjda zato sto privlacim muskarce i ovako :cool:...ne znam kolika je cena , treba se raspitati.

p.s.moram ici:(

Ne..nije to to. Ovo vise mozes uporediti sa psima.Ono kad im dodje vreme ....razumes?:)

Kapiram. :) Samo vas malo zezam. :)

Mada, ne verujem potpuno u ta naucna objasnjenja, nagoni se najverovatnije ne oslanjaju samo na pojedina cula, ta uzrocno-posledicna reakcija je komplikovanija. Kad coveku naspe on ce nastojati da se omrsi nezavisno od toga da li izabrana snasha mirise k'o svezi majski cvetak ili se oseca na dinstani crni luk. :lol:

Kapiram. :) Samo vas malo zezam. :)

Mada, ne verujem potpuno u ta naucna objasnjenja, nagoni se najverovatnije ne oslanjaju samo na pojedina cula, ta uzrocno-posledicna reakcija je komplikovanija. Kad coveku naspe on ce nastojati da se omrsi nezavisno od toga da li izabrana snasha mirise k'o svezi majski cvetak ili se oseca na dinstani crni luk. :lol:

to je tacno, al napaljeni tinejdzer moze tri put bez vadj zbog nje ili zbog sebe?

to sam i ja par puta pitoi....vidim svi pominju hemiju, al niko da mi objasni šta je to, kako nastaje, kako se oseti...

Mislim da ces dobiti razlicitih odgovora koliko ima forumasa na ovom pdf.

Back