Hemel kreme

Ja koristim kremu za pete,kremu za lice,antirid ulje,relaks ulje i mogu reci da sam prezadovoljna.Posto imam osetljivu kozu dosta puta sam naisla na kreme koje su "hvaljene" a nisu meni bile od pomoci.a ovo je super inace prakticiram maske i kreme na bazi meda,voca i povrca.toliko od mene.cao

Koko:
Hhahaha, ne uopste ne radis za Hemel.
Vidis, igrom slucaja sam iz Jagodine, i poznajem gazdu i direktora prodaje....hahaha,i gazda ti se smejao!

Ne znam da li se ovaj citat odnosi na moj prethodni post, ali casna rec ne radim za Hemel! Moja drugariska je clan vec godinama i sto puta me je terala da probam Hemelove proizvode, ja sam se bunila jer imam grozno osetljivu kozu i vazda imam neke alergije, ali na kraju sam probala i dopada mi se. Mislim, nisam se podmladila od tog antirid ulja, ali mi stvarno prija. Uostalom ko hoce da proba, neka proba, mislim da nema cega da se plasi jer verujem da je sastav proizvoda korektan.
A gazdi reci da ce biti tesko njemu sad posle ove diskusije, ako se neko ospe! :)

Ma neznam daleko lepa kuca onima koji misle da je krema nebitna stvar a jos gore kada postane nebitna, u zivotu covek mozda moze da dobije neke kreme koje nikada nije trazio ni zeleo cak se i ne seca da ih je ikada koristio, ali to ne znaci da sada treba da spadne na neku nebitnu kremu, i nece. Oni proizvodjaci najproznatijih svetskih brendova neka cine sta hoce i koliko im volja ali ne medju onima koji imaju osetljivu kozu. Mislim sve je to bez ikakvog forsiranja, ja neznam da lazem i nisam najvise volim becutan kremu.

Svako treba da nadje sebi ono sto mu najvise prija i odgovara.Nekome bekutan, nekom Pavloviceva, itd. Ja sam ovu tamu pokrenula jer me je zaista zaintrigiralo to sto su ove kreme na bazi bilja i meda.Videcemo kako ce na kraju ispasti, tek sam od skora krenula da ih koristim....

Ja od Hemela koristim kremu za nokte i prezadovoljna sam, vise mi se ne cepaju i ne listaju nokti. Kostala je oko 250 dinara za 30 ml dok je stigla do mene, narucila sam je od koleginice koja se bavi prodajom tih proizvoda, a koliko znam narucuje ih iz Jagodine.
Krema za lice mi na primer nije odgovarala, bila mi je suvise masna i teska, verovatno nisam odabrala za pravi tip koze.

Hemel je skroz ok. kozmetika!Svidja mi se sto je skroz prirodna,na bazi je meda i etericnih ulja i ima prirodne konzervanse.Samo da znate da neka ulja ne smeju da koriste trudnice,kao i ljudi alergicni na med.SUPER je krema za nokte i ulje za masazu.Ja sam samo korisnik(zadovoljan),ali ne svidja mi se MLM.

Hemel je stvarno odlican i kvalitetan sto je najbitnije

Sto se tice kupovine imate na Zelenom Vencu njihovu prodavnicu , tj. kada udjete u ulicu Narodnog fronta sa leve strane treci cetvrti lokal ne znam tacno ali necete ga promasiti

Back