Helpp

Korisnik1414

Početnik
Poruka
6
Zdravo, ako ima ovde neki lekar dobro bi došlo. Juče mi se pojavilo crvenilo na dlanovima sa osećajem žarenja, osećam se umorno, imam slab apetit, javlja se vrtoglavica i baš jaka glavobolja.Na internetu uglavnom piše da može da bude ciroza jetre ali opet to nisu po meni baš pouzdani sajtovi, trenutno nisam u prilici da odem kod lekara pa me zanima koji su simptomi zaista kod ciroze jetre?

Bio ovdje ljekar ili ne, svakako bi trebao kod porodičnog ljekara. Laboratorijske analize će pokazati šta je u pitanju. Dakle, ne čekaj nego što prije, to bolje.

Zdravo, ako ima ovde neki lekar dobro bi došlo. Juče mi se pojavilo crvenilo na dlanovima sa osećajem žarenja, osećam se umorno, imam slab apetit, javlja se vrtoglavica i baš jaka glavobolja.Na internetu uglavnom piše da može da bude ciroza jetre ali opet to nisu po meni baš pouzdani sajtovi, trenutno nisam u prilici da odem kod lekara pa me zanima koji su simptomi zaista kod ciroze jetre?
To moze bit i znak slabe cirkulacije,a to dovodi po ovim vrucinama,do prosirenja arterija i vena,gde je i los pritisak,jer srce ne dobija dovoljno krvi,a zato i mozak,jer kroz krv dobija odredjenu kolicinu vazduha.Sto se tice gladi,kada jedes bilo koji obrok,onda se krv svuce u zeludac da bi ovaj normalno prevaraio hranu,a post ,krvi nema dovoljno ni na tom mestu,onda normalno nisi ni gladan,jer nisi prevario prethodnu hranu.Idi ti lepo po uput da izvade laboratoriju i provere pritisak i doktor ce ti sve najbolje reci.

Moraš na pregled kod lekara , ne guglaj i ne odlaži posetu lekaru .

Back