Help :)

zeljko612

Domaćin
Poruka
4.266
OVako veoma cesto imam neki napad srca kada pocne da kuca toliko jako i ubrzano da to nije normalno.Cak do 160puta u minuti sam jednom izbrojao,iako sam mirovao nisam uopste bio umoran.Takodje me malo boli taj predeo kad savijem glavu,ili kad sedim u nezgodan polozaj....boli pomalo i kad ima ovaj napad.
Btw.Ponekad,ali to ne cesto,ispljunem malo krvi....jel moze neko da mi kaze u cemu je prob.Jer ne zelim da se motam po lekarima.
Hvala :ok: :)

Srce ti ubrzano lupa kada mirujes ( moze biti napad panike ), boli te kada savijas glavu i kada imas naad i pljujes krv? Covece nemoj da se zajeeebavac vec odmah sutra idi kod lekara...

Ma kakva crna panika,ja panicim samo kad mi se pojebe PC,ili prospe cokoladno mleko,ili desi ortaku i td xD
Ovako dok sedim za PC-om odjednom to pocne :D
Pa trebam da idem da snimim,ali ako mi kazu da necu dugo,nzm sta cu da radim xDD

Ma kakva crna panika,ja panicim samo kad mi se pojebe PC,ili prospe cokoladno mleko,ili desi ortaku i td xD
Ovako dok sedim za PC-om odjednom to pocne :D
Pa trebam da idem da snimim,ali ako mi kazu da necu dugo,nzm sta cu da radim xDD

Glupo je da trazis odgovor na forumu. Drug je imao neku bakteriju koja se nastani oko srca, slicni simptomi kao kod tebe ( bol i lupanje srca ), sve osim krvi. Mozda i ti imas nesto na taj fazon samo u poodmakloj fazi. Iskreno da sam na tvom mestu ja bih otisao kod lekara ( govorim ti iz licnog iskustva ), Ja sam s tako zezao pre 10-tak godina i onda jedan dan se samo probudio u bolnici ( jedva ziv ) i lezao mesec dana....

OVako veoma cesto imam neki napad srca kada pocne da kuca toliko jako i ubrzano da to nije normalno.Cak do 160puta u minuti sam jednom izbrojao,iako sam mirovao nisam uopste bio umoran.Takodje me malo boli taj predeo kad savijem glavu,ili kad sedim u nezgodan polozaj....boli pomalo i kad ima ovaj napad.
Btw.Ponekad,ali to ne cesto,ispljunem malo krvi....jel moze neko da mi kaze u cemu je prob.Jer ne zelim da se motam po lekarima.
Hvala :ok: :)

Мораш код лекара. Свако искакање срца из ритма може бити опасно.
Прво код лекара опште праксе па код кардиолога. ;)

Back