Help!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

_Wild_Angel_

Početnik
Poruka
1
E ovako...
visoka sam 172, i ima 75 kg :confused: E sad hocu da smrsam jedno 7-10 kg, mislim da bi to bilo dovoljno..
I usput zelim da zategnem tijelo, posebno da skinem salo sa stomaka :dash:

Ako ima ko kakav dobar savjet (samo bez nekih rigoroznih dijeta,jer mi tempo zivota stvarno ne dozvoljava da drzim bilo kakvu dijetu :thumbdown:), bila bih zahvalna :worth:

:bye:

Bez rigorozne dijete nećeš ništa postići. Možeš pročitati neke ''lepe'' ili ''moderne'' i ''lake'' savete od strane stručnjaka koji zvuče ekstra.
Međutim istina je da bez snažne ishrane (koja je glavna fondacija zdravlja) i vežbe, ti nećeš ništa postići. Nemoj me držati za reč i ne moraš mi verovati ali zabeleži današnji dan, izmeri obim tvog struka i kilograma koliko imaš. Ako ne promeniš ishranu i posvetiš se mentalno, za 6 meseci ćeš isto izgledati. Tvoj nivo zdravlja i izgleda će biti potpuno isti.

Drugi problem je što BAŠ sada pišeš ovu poruku i postavljaš ovo pitanje. Gde si bila zimi?
Ne bih da zvučim grubo ali želim samo da budem jasan.
Mnogo ljudi čekaju lepo vreme i spremaju se Aprila ili Maja za Jun (kada Sunce izađe).
Naravno ovo je ne moguće (pogotovo za one koji očajnički izgledaju).

Pravi šampioni treniraju cele godine, zato i izgledaju bolje od onih koji ''čekaju'' da se rode vrate.

Imaš dva meseca da se spremiš (ako ne i manje) i ja ti garantujem, ako kompletno ne promeniš ishranu i ne radiš teške vežbe (dugoročni kardio) rezultata neće ni biti.

U svakom slučaju ovakvih tema postoji (na gomile). Koristi pretraživač, čitaj malo više tema ovde na Rekreaciji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back