Help meeeeee!!!!!

Kako god da obrnesh nece ti biti dobro!
Ako ostanesh sa njim bice jedna dosadna, umarajuca veza, ako raskinesh sa njim onda cesh zayebati njih dvojicu kao drugove a i ta veza sa njegovim drugom nece trajati.............tako da nemash izbora............da sam ja na tvom mestu bila bih sa obojicom...............ali bih rekla ovom da ne kaze Nikoli....... ALI TO BIH JAAAA URADILA (to znaci da NE TREBA to da uradish, jer ja shto se tiche tih ljubavnih zavrzlama 99% stvari ne radim kako treba)
Tako da......................zayebi obojicu i nadji nekog treceg apolona! :) :wink:
ne znam uopshte zashto te ja savetujem, kad sam ja gucci (nemam pojma o ljubavi) ali NIKAD NE RECI NIKAD.......... :) :) :) :)

Koji ti je taj Nikola horoskopski znak , ako je kao ja blizanac e onda si se mnogo zeznula . To je dobitna kombinacija ja sam takodje blizanac i nikad nisam bio dugo sa jednom devojkom . Cuo sam da su blizanci dvolicni .

sis:
Koji ti je taj Nikola horoskopski znak , ako je kao ja blizanac e onda si se mnogo zeznula . To je dobitna kombinacija ja sam takodje blizanac i nikad nisam bio dugo sa jednom devojkom . Cuo sam da su blizanci dvolicni .

E i ja sam isto to cula i da se valjda slabo slazu sa drugim znakovima... :) Ali opet to ne mora nista da znaci ja sam skorpija pa sam u otprilike istom fazonu... :roll:
I da aj da odgovorim na temu kad sam vec krenula da pisem! Ja bi otkacila Nikolu(ili vec kako ti se zove decko) i distancirala se uopste od njih dvojice... Bar dok se ne ohladim koliko-toliko da bih bila u stanju da sama svojom glavom da razmisljam a ne od drugih da trazim savet... :!:

Nadji nekog treceg-chini mi se da ni sa jednim ni sa drugim nije iskreno...Raskini sa prvim i isposhtuj ga,bar zbog onoga shto ste nekada imali.Ne znam ko je tachno to spomenuo,ali se slazem da bi to sa njegovim drugom trajalo kratko,mada opet ne mogu da garantujem...Ali ipak,imaj na umu da su oni drugovi,zamisli da se Nikola smuva sa tvojom drugaricom,ma chak i poznanicom,ne bi ti bilo svejedno-bez obzira shto tvrdish da nishta ne osecash prema njemu!!!

Back