HELP :d

Lucky girl

Elita
Poruka
18.567
jel postoji neki program,ako znate koji je,koji moze da mi recimo skrati pesmu,tacnije ja npr uzmem pesmu i isecem joj strofe i ostavim samo refren....drug ga ima,ali ne zna kako se zove program,pa ako moze pomoc.....

Htela sam da otvorim temu, malo trazila i nadjoh istu. Imam ISTI problem, mada koliko mogu da primetim, nije dat konkretan odg.. Da li neko mozda zna koji program da koristim za skracivanje pesme, treba mi jer zelim posle istu pesmu da prebacim na mob. HVALA

Krisstina:
Htela sam da otvorim temu, malo trazila i nadjoh istu. Imam ISTI problem, mada koliko mogu da primetim, nije dat konkretan odg.. Da li neko mozda zna koji program da koristim za skracivanje pesme, treba mi jer zelim posle istu pesmu da prebacim na mob. HVALA
Uzmes Movie maker i samo skratis. Prosto.

hehe, sto mi drago sto vidim ovoliko opsirnih odgovora...

al aj da pomognem, red je, ipak se ovi sto pitaju nadaju nekom korisnom odgovoru :lol:

sound forge, za secenje i sve ostalo. kad prebacujes na mob verovatno ce ti biti problem velicina fajla, kompresuj u sforgu u neki format koji mobilni podrzava, najbolje ostavi mp3, ali smanji kvalitet, to ti je bolja varijanta nego da seces pesmu, jer na 2 MB ovako mozes da dobijes celu pesmu, iako ce losije da se cuje (malo vise Skrchi) a secenjem bi imao samo refren

Back