dive
Legenda
- Poruka
- 61.234
dodje tako dan kad vas uhvati nervoza
koga biste pozvali telefonom i rekli - heloooouuuu ic mi
koga biste pozvali telefonom i rekli - heloooouuuu ic mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koga biste pozvali telefonom i rekli - heloooouuuu ic mi![]()
Ne zovem nikoga. Ja kad sam nervozna toliko zracim negativom da bih Srbiju sravnila sa zemljom da taj osecaj ubija poput bombe.
ja bih sada samu sebe ugrizla za dupe da mogu, al ne mogu
moram nekog da maltretiram, ne znam koga cu
svih mi je zao
Pustis Cajkovskog. On mene smiruje.
q cu da ga pustim na poslu gde mi gruva neki tezak rep jer je grupni cross u toku
Zato otvaras teme kao luda....
Idi na chat tamo se ljudi izhejtuju , ili se istorochu ili se i svalerishu, znaci u svakom slucaju kao u vicu o selu....ili se kartaju ili se ku.rvaju...
Joj, pa to je smrt za mozak i za raspolozenje...![]()
ja bih sada samu sebe ugrizla za dupe da mogu, al ne mogu
moram nekog da maltretiram, ne znam koga cu
svih mi je zao
A, pa to ovisi koja vrsta nervoze je u pitanju: ona vrtirep-šandoprc nervoza kada bi bube iz dupeta bilo kuda, ili ona gadna i mračna nervoza kad ne trebaš ni sam sebi, a kamoli drugome.dodje tako dan kad vas uhvati nervoza
A, pa to ovisi koja vrsta nervoze je u pitanju: ona vrtirep-šandoprc nervoza kada bi bube iz dupeta bilo kuda, ili ona gadna i mračna nervoza kad ne trebaš ni sam sebi, a kamoli drugome.
q cu da ga pustim na poslu gde mi gruva neki tezak rep jer je grupni cross u toku
ne mogu po vama kad vas volim![]()
Jeli dive sta vezbaju kad se deru ko manijaci?
Ja da sam mogla da biram izmedju repa i jedne babe koja me smori kao retko ko (), izabrala bih kod tebe taj grupni...rep, naravno.
![]()
Zato otvaras teme kao luda....
Idi na chat tamo se ljudi izhejtuju , ili se istorochu ili se i svalerishu, znaci u svakom slucaju kao u vicu o selu....ili se kartaju ili se ku.rvaju...
Zoveš sebe na drugi broj, ili sa fiksnog na mobilni pa se bezposledično dereš kolko ti volja![]()
Verovatno je bila suviše cinična prema muškom rodu, i kritična naravno. Sećam se nešto kao kroz maglu. A i suviše zahtevna.
Došo đavo po svoje....
power cross
neka modifikacija cross fita..prilagodjene vezbe koje iskljucuju povrede koje su neminovne na cross fitu, a rade u intervalima i po stanicama sa odredjenom malom pauzom izmedju
high intensive trening
Ja hocu da probam cross fit, al nema nigde u blizini.
Inace su rasturili salu gde vezbam
Kazu stavice nove masine. Jedina sala u teretani da nije bullshit
- - - - - - - - - -
nisaaaaam![]()
Početak ka shvatanju je prihvatanje svoje greške, razumevanje i korigovanje iste.
![]()
ako ovo može da te raznervozira, dođi kad zaključaš radnju![]()
evo bicu dobra
ma kakvi dobra, najbolja!