Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veles:pozdrav svim ljudima dobre volje...
ja hocu da pitam, kada ce Srblje da krene napred?
![]()
hahaha pa to ti izgleda ko auto skola samo sta onaj sta je na obuci prihvata samo voznju u rikvercVeles:pozdrav svim ljudima dobre volje...
ja hocu da pitam, kada ce Srblje da krene napred?
![]()
zox:Pozdrav i tebi.Srbiji ce da krene napred kada zbaci kvislinski prozapadnjacko lopovski rezim i uspostavi diktaturu proletarijata pa lepo sigurnim koracima u svetlu komunisticku buducnost kada vise nece biti ni Srbije niti ijedne drzave kao personifikacije sile i tlacenja coveka!
Dali su veliki gas,al smo u prvoj brzini.Ogroman broj obrtaja,tako da motor nece dugo izdrzati.Bar da idemo u pravom smeru,al se meni cini da je ovo put u provaliju.Elvin:omaž istinskom velikanu
srbija je krenula napred,doduše sporo,al' valjda će biti nešto od toga....
Ajde jos jednom al' bez gledanja u udzbenikzox:Pozdrav i tebi.Srbiji ce da krene napred kada zbaci kvislinski prozapadnjacko lopovski rezim i uspostavi diktaturu proletarijata pa lepo sigurnim koracima u svetlu komunisticku buducnost kada vise nece biti ni Srbije niti ijedne drzave kao personifikacije sile i tlacenja coveka!
Markelja:Da sa Slobom smo isli u pravom smeru. A sa radikalima bi tek dodali gas.
On ovo iskreno misli.marlon:Ajde jos jednom al' bez gledanja u udzbenik![]()
pa lepo sigurnim koracima u svetlu komunisticku buducnost
kada vise nece biti ni Srbije niti ijedne drzave kao personifikacije sile i tlacenja coveka!
Posteno da ti kazem, nedostaje mi ponekad. Ako nista, iskren je kakav god da je.Elvin:hajde pustite čo'eka...sa njim je forum, bio mnogo živopisniji
![]()
Ne bi imao sta da misli da nema onog sto procita. Jedini covek koji razmislja parolama, sanja parolama preti parolama....marlon:Ma misli... al' je nabubo![]()