Hello Kitty uopšte nije maca

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
257056_profimedia-0889544007_s.jpg

Ove godine jedan od najprepoznatljivijih animiranih likova današnjice - HelloKitty - slavi 50. rođendan,
a kompanija Sanrio koja je stvorila popularnu junakinju, podelila je sa svetom neočekivanu informaciju.

Naime, Kitty, koju je stvorila ilustratorka Juko Šimizu, zapravo uopšte nije mačka.

"Hello Kitty nije mačka. Ona je zapravo devojčica, koja je rođena i odrasla u predgrađu Londona", rekla je Džil Koč,
potpredsednica marketniga i upravljanja brendovima kompanije Sanrio, dodavši da Kitty ima mamu, tatu i sestru bliznakinju Mimmy.

Da stvar bude čudnija, Kitty ima svoju mačku po imenu Charmmy Kitty, a ispostavlja se da ima i dečka Danijela.

Hello Kitty, Šimizu je nacrtala 1974. i njen lik se prvi put pojavio na dečjem novčaniku 1975. U narednim decenijama "devojčica" je postala jedan od najprepoznatljivijih likova pop kulture, prema kom su napravljene mnoge igračke, crtani filmovi i garderoba. Procenjuje se da je do danas Sanrio kompaniji donela 80 milijardi dolara.
(euronews)

One tri trake sa strane na glavi je kosa, Kitty ima dve noge a ne cetiri, nosi haljine , ima mašnicu
To da Hello Kitty nije maca je bilo objašnjenje još pre par godina ..ovo sada ponavljaju verovatno zbog 50-og rodjendana :lol:
Ali, ta "kosa" je baš na mestu brkova i izgleda ko brkovi
Onda uši - definitivno nisu ljudske i rastu na vrh glave
A svaka mačka može da koristi zadnje šape ko noge a prednje kao ruke
I naravno nos- baš je mačija njuškica a ne dečiji nos!
Dakle,ne znam šta je autorka konzumirala dok je stvarala " devojičicu" :lol:

Ali, ta "kosa" je baš na mestu brkova i izgleda ko brkovi
Onda uši - definitivno nisu ljudske i rastu na vrh glave
A svaka mačka može da koristi zadnje šape ko noge a prednje kao ruke
I naravno nos- baš je mačija njuškica a ne dečiji nos!
Dakle,ne znam šta je autorka konzumirala dok je stvarala " devojičicu" :lol:
Nacrtala je japanska ilustratorka Juko Šimizu..kod njih je sve moguce :lol:

Pogledajte prilog 1583802

Ove godine jedan od najprepoznatljivijih animiranih likova današnjice - HelloKitty - slavi 50. rođendan,
a kompanija Sanrio koja je stvorila popularnu junakinju, podelila je sa svetom neočekivanu informaciju.

Naime, Kitty, koju je stvorila ilustratorka Juko Šimizu, zapravo uopšte nije mačka.

"Hello Kitty nije mačka. Ona je zapravo devojčica, koja je rođena i odrasla u predgrađu Londona", rekla je Džil Koč,
potpredsednica marketniga i upravljanja brendovima kompanije Sanrio, dodavši da Kitty ima mamu, tatu i sestru bliznakinju Mimmy.

Da stvar bude čudnija, Kitty ima svoju mačku po imenu Charmmy Kitty, a ispostavlja se da ima i dečka Danijela.

Hello Kitty, Šimizu je nacrtala 1974. i njen lik se prvi put pojavio na dečjem novčaniku 1975. U narednim decenijama "devojčica" je postala jedan od najprepoznatljivijih likova pop kulture, prema kom su napravljene mnoge igračke, crtani filmovi i garderoba. Procenjuje se da je do danas Sanrio kompaniji donela 80 milijardi dolara.
(euronews)
Ala se ovi drogiraju....

Ja bih rekao da je Kitty napravljena da bude oba - i maca i devojčica.
Moja ćerka kao mala obožavala je hello kitty i sve sam morao da joj kupujem u tom simbolu. :D Stotinu puta me je terala da joj na papiru crtam lik hello kitty
zašto daješ detetu da se igra sa tim zapadnjačkim satanističkim igračkama?!
što joj nisi kupio babuške, drvenog konja, frulicu i sl. :mrgreen:

Možda i mačke imaju krizu identiteta, ko zna
Još samo da objavi da je they/them:rtfm:
U Americi se samo javno deklarisane lezbejke i najtvrđe strejt feministkinje uopšte usuđuju da nose she/her, bukvalno se plaše da će žene biti zabranjene, tj da će woke zahtevati da podnesu žrtvu na oltar političke korektnosti i postanu they/them, da se neki ne bi osećali usamljeno.

Back