hellas!

mshone:
Gia sou!!!
den eida os tora to minima sou.Distihos, ego eimai sto Veligradi kai den eho oute mia elpida pos tha pao stin ellada auton ton hrono.
Eipes pos tha me kaleseis otan erthis edo, alla aseis efiges stin Ellada, kai ego lipamae poly. To DVD sou se perimenei edo, otan girizeis, tha pame tote gia kafe.An grafeis, grapse mou sto private.Polla fylakia!
ela re mshone,pali mas korojdevis? kseris fu ehis katastrepsi ikogenijes re... plaka su kano re file mu,pes mu ti kanis ke pos pas? ego den eho erti sto forim ,ena hrono tora... ke ime edo tora. pos ine i zoi su? heretizmata apo mena!

Mislim, stvarno nemam pojma o cemu pisete... ajte molim vas grkofili odgovorite mi na 2 pitanja.

Zasto skoro sve plaze na Krfu pocinju na slovo K - Kalimaki, Kasiopi, Kerasia, Kourkoura i jos bezbroj...

Gde u bg. mogu da naucim da igram sirtaki?

bgd05:
Mislim, stvarno nemam pojma o cemu pisete... ajte molim vas grkofili odgovorite mi na 2 pitanja.

Zasto skoro sve plaze na Krfu pocinju na slovo K - Kalimaki, Kasiopi, Kerasia, Kourkoura i jos bezbroj...

Gde u bg. mogu da naucim da igram sirtaki?
nije istina :P a glifada?
a iaritza?
a paralia :lol: :lol: :lol: ovo je sala!
barbati...jbt ne mogu da se setim....a siraki u bg?
hm,teško pitanje,bilo nekada gde hoćeš...možda u onom restoranu zorba kod pošte u 27.marta :?

boricio:
mshone:
Gia sou!!!
den eida os tora to minima sou.Distihos, ego eimai sto Veligradi kai den eho oute mia elpida pos tha pao stin ellada auton ton hrono.
Eipes pos tha me kaleseis otan erthis edo, alla aseis efiges stin Ellada, kai ego lipamae poly. To DVD sou se perimenei edo, otan girizeis, tha pame tote gia kafe.An grafeis, grapse mou sto private.Polla fylakia!
ela re mshone,pali mas korojdevis? kseris fu ehis katastrepsi ikogenijes re... plaka su kano re file mu,pes mu ti kanis ke pos pas? ego den eho erti sto forim ,ena hrono tora... ke ime edo tora. pos ine i zoi su? heretizmata apo mena!
Ela vre, file mou!
Evtihos, ola pai kala.Gia merikes meres pao stin Ellada se pende mines.Harieme poli gia auto.
Polla Hairetismata gia 'sena file mou.
p.s.Ksathoula hathike kapou....Eeee, megalo einai outo to Mirievo.....

Bas mi je drago zbog vas, ja ocu da naucim grcki, preporucuje li neko dobar kurs ili neku knjigu za ucenje grckog kroz lekcije?

Pozdrav svima, ja sam buduca grkinja

kako to buduca grkinja?
Ostani ti Srpkinja, a nauci Grcki.To je bolja varijanta.Ako zelis da to ozbiljno radis, mogu ti preporuciti drustvo srpsko-grckog prijateljstva u Molerovoj 16 BG ili da ti preporucim dobrog profesora, tj.-cu

Back