Helga i Olga

Poruka
19.733
Dobro vam jutro

Istina je da sam rekla da u feb. neću više otvarati teme, ali iskrslo je. I treba mi nepristrasno mišljenje na temu.
Takođe sam shvatila da ovde često lažem oko toga hoću li ili ne nešto i to je prednost foruma - čisto ogledalo.

Dakle:
Helga živi u Nemačke, Olga je naša.
Olga i njen muž su odlučili da on ode i oženi Helgu zbog papira. Helga zahteva još neke usluge (ne one:sad2:). Olga je dugo dumala šta da rade, ali kašnjenje u otplati kredita, i želja da konačno odvede decu na more je prevladala.
Ipak, Helga joj ruje po glavi, sa te daljine. Olga je lepša i mlađa od Helge, ali je svesna pod kojim proeuropskim režimom je istesana Helga.
Imate li neki savet za našu Olgu? Poznajete li vi neku sličnu Olgi?
Treba da pijem kafu s njom, a po glasu joj osetim da je izgubila početni entuzijazam.
I dokle više bre da traje ta okupacija Švaba?
Eto, fala

Ova trilar drama je za pdf dijaspora, ako ne zahteva one usluge ne znam kako mi da pomognemo? Ako ipak zahteva možamo da ponudimo Helgi nezaboravno leto u Srbiji a i Olgi da nadomestimo. Ako sam ja dobro shvatio, pošto inače izbegavam da čitam baš iz razloga što umem pogrešno da shvatim.

Dobro vam jutro

Istina je da sam rekla da u feb. neću više otvarati teme, ali iskrslo je. I treba mi nepristrasno mišljenje na temu.
Takođe sam shvatila da ovde često lažem oko toga hoću li ili ne nešto i to je prednost foruma - čisto ogledalo.

Dakle:
Olga i njen muž su odlučili da on ode i oženi Helgu zbog papira. Helga zahteva još neke usluge (ne one:sad2:). Olga je dugo dumala šta da rade, ali kašnjenje u otplati kredita, i želja da konačno odvede decu na more je prevladala.
Ipak, Helga joj ruje po glavi, sa te daljine. Olga je lepša i mlađa od Helge, ali je svesna pod kojim proeuropskim režimom je istesana Helga.
Treba da pijem kafu s njom, a po glasu joj osetim da je izgubila početni entuzijazam.
Eto, fala

Opasne su te proevropske Helge, one nemaju motku u guzci ni knedlu u grlu.
Sve ide spontano i ležerno
hand, blou ...kao i svi ostali poslovi.

Žao mi je Olge. Nije svesna da je uletela u +1 u kome neće učestvovati :(

A da Olga kad plati kredit,ode sa decom na more i povede mamu (svoju da joj cuva decu),pa na moru nadje nekog Miluna ili Radivoja,(moze i nekog crnca,ako voli egzotiku,samo da se ne zove Snow),pa ce bas da je zaboli uvo sto ce Helga ponekad da obradi....Kako rece da se zove muz?Obrad?

Dobro vam jutro

Dakle:
Eto, fala

to olga mora s mužem da se dogovori oko helge...da dela preko muža

Mozda da promeni ime u Helga, bolje je biti Helga u beogradu nego olga u Minhenu.

Mislim kada vec mora da ima posla sa Helgama. A to vodjenje dece na more....

i sada rade kampovi za decu na moru, jer ako bas ne potera jahtu nije stos ni da ide na more.

A da Olga kad plati kredit,ode sa decom na more i povede mamu (svoju da joj cuva decu),pa na moru nadje nekog Miluna ili Radivoja,(moze i nekog crnca,ako voli egzotiku,samo da se ne zove Snow),pa ce bas da je zaboli uvo sto ce Helga ponekad da obradi....Kako rece da se zove muz?Obrad?

Hahaha
recimo da bi se meni kao ženi više svideo takav scenario.
ipak tema obrađuje (sviđa mi se ovaj glagol, tako mesarski zvuči) Olgu i njene nedoumice u vezi Helge koja će se udati za Olginog aktuelnog muža.
da li će novopečini par ,konzumirati svoj brak, pitanje je nad svim pitanjima. :lol:

Podseti me ova situacija na film ljubav i smrt od vudi alena on se bavio ovakvim kombinatorikama pre mnogo godina i uvek se iznova slatko smejem

ostaje mi samo još jedna nejasnoća. kako on može da se oženi dvaput a da se nije prethodno razveo? :think:

Dobro vam jutro

Dakle:
Eto, fala

Reci joj da će ona kad ode u Dojč moći da bira dojebnika, a s obzirom da je mladja i lepša od Helge, neće joj biti problem. A ovaj njen može i dalje da taslači Helgu. Svi mirni, svima lepo :ortakinje::vv:

hvala.jpg

zbunili ste me
moraću dva tri put čitati:sad2:

bitno je da su sve naše Olge žilavije od njihovih Helgi
a ova moja je i đavolak

- - - - - - - - - -

cilj im je na kraju spajanje porodice tamo

E pa to sa spajanjem porodice neće da može, pošto više nisu porodica, tj. razvedeni su. Morala bi Olga da nadje nekog Hansa, Jensa ili ne daj bože Lotara pa da se uda :)

sad imam vremena da pregledam :kafaz:

- - - - - - - - - -

mislis,
okupacija Srba :mrgreen:

reci joj nek trazi o`ma otplatu kredita
i odlazak sa decom na more, plus
svakodnevni baksis dok deca odrastu
pa ce joj biti lakse :kafa:

Ne može odmah sav kredit, treba da radi čova prvo
e pa samo bi još falilo da pare ne šalje...

- - - - - - - - - -

познајем
нема ту савета, ако су већ решили и кренули с тим, нек стисну зубе и истрпе
нека мисле о циљу

To i ja kažem

- - - - - - - - - -

A što ona ne ide da se uda za Hansa?

- - - - - - - - - -

Hans je tako ružno ime, ali Lars <333

Neće ona da se udaje, ona ostaje sa decom i ima posao tu

Dobro vam jutro

Dakle:
Eto, fala

Rdjav nacin.
Zlo dobra doneti ne moze;

Ova trilar drama je za pdf dijaspora, ako ne zahteva one usluge ne znam kako mi da pomognemo? Ako ipak zahteva možamo da ponudimo Helgi nezaboravno leto u Srbiji a i Olgi da nadomestimo. Ako sam ja dobro shvatio, pošto inače izbegavam da čitam baš iz razloga što umem pogrešno da shvatim.

ne znam da ima pdf dijaspora, MLOGO se izvinjavam
ja klikćem na...4-5 delova foruma, uskoro ću se prešaltati na agrar i voćarstvo, zbog god doba
a ako pogledaš ove odgovore, samo ćetsekazti da itekako ima veze sa ovim
A ovo za Helgu uopšte nije loše znati - znači imamo i tu rez.varijantu

- - - - - - - - - -

Rdjav nacin.
Zlo dobra doneti ne moze;

Rđav način rešenja problema?
Pa nije sjajan, slažem se...

ne znam da ima pdf dijaspora, MLOGO se izvinjavam
ja klikćem na...4-5 delova foruma, uskoro ću se prešaltati na agrar i voćarstvo, zbog god doba
a ako pogledaš ove odgovore, samo ćetsekazti da itekako ima veze sa ovim
A ovo za Helgu uopšte nije loše znati - znači imamo i tu rez.varijantu

- - - - - - - - - -

Rđav način rešenja problema?
Pa nije sjajan, slažem se...

nema tu nikakvog resenja problema.
To je nagomilavanje problema.

Resenje je skromnost.Pomiriti se sa svojom sudbinom i hrabro ici kroz zivot.

Pohlepa nikom dobra nije donela.

Slobodno joj pokazi ovo sto sam napisao.

Poslednja izmena:

kako je to perfi lepo obajsnila, čistom ljisovskom terminologijom.. :)

upravo sam na to mislila

- - - - - - - - - -

nema tu nikakvog resenja problema.
To je nagomilavanje problema.

Resenje je skromnost.Pomiriti se sa svojom sudbinom i hrabro ici kroz zivot.

Pohlepa nikom dobra nije donela.

Nisu megalomani, ali im je dosadilo da krpe...ujedno žele deci odskočnu dasku da obezbede
neko se mora žrtvovati a ko će ako ne tata i mama

- - - - - - - - - -

nestrpljiv si poput mene---:D

- - - - - - - - - -

to olga mora s mužem da se dogovori oko helge...da dela preko muža

ovo mi nije jasno baš
dogovorili su se oni, šta su mogli
ma, ja kažem Olgi da ne briga jer je žena zmaj
ali ima i ono..daleko od očiju...ali to bi joj bilo i da Helga ne postoji

Poslednja izmena:

Back