Helanke 7000din?

Hoće mi neko reći šta ima u tim helankama kao za trening da im je cena oko 7k din? :think:
Jel su to neke super helanke koje vibriraju dok se vežba, znoj pretvaraju u miris ruže, ispuštaju dopamin ili? U čemu je stvar?

Razumem patike...razumem ski opremu...ali helanke i majice??? jel to realno?

oh sada vidim...ima i za 10k din :eek:
To ako nekop objasni kako patike broj 44 kostaju kao i broj 39 ( recimo ) kada za ove treba vise matrijala al zato decije cipele broj recimo 28 kostaju neznatno manje a treb jedno 2-3x manje materijala

To ako nekop objasni kako patike broj 44 kostaju kao i broj 39 ( recimo ) kada za ove treba vise matrijala al zato decije cipele broj recimo 28 kostaju neznatno manje a treb jedno 2-3x manje materijala
a + deca ih menjaju na godinu dana, valjda...kako rastu...ove za odrasle neke traju barem godinama...nije mi nista jasno...

tuga...obicna bela majica sitan logo i puf 5k dinara... :( sa ovim cenama sto divljaju nije mi jasno kako se zivi i oblaci od 50k din :(

ne samo kad je nike u pitanju važi i za sve ostale poznate marke znači ljudi em puknu poveću kintu za njihovu odeću i obuću em kad su logo-i poveći ljudi onda budu kao hodajući bilbordi znači reklamiraju te firme za dz a one zaradjuju na besplatnoj reklami

Hoće mi neko reći šta ima u tim helankama kao za trening da im je cena oko 7k din? :think:
Jel su to neke super helanke koje vibriraju dok se vežba, znoj pretvaraju u miris ruže, ispuštaju dopamin ili? U čemu je stvar?

Naduvano Korni .
Zbog imena , marke...

ne samo kad je nike u pitanju važi i za sve ostale poznate marke znači ljudi em puknu poveću kintu za njihovu odeću i obuću em kad su logo-i poveći ljudi onda budu kao hodajući bilbordi znači reklamiraju te firme za dz a one zaradjuju na besplatnoj reklami
e nemam pojma al zelja mi je da odem u one trzne centre u Kini sto prodaju kopije, drug kada je bio u Kini kaze da je kupio preko 10 patika, i jedne nije nosio, dosao kupio ovde iste takve, zamenio ih sa fake, odneo u radnju i trazio da mu se zamene za nesto drugo ( kao male ili sta ) i ovu nisu ni skontali ( on kaze 1:1 original )...

e nemam pojma al zelja mi je da odem u one trzne centre u Kini sto prodaju kopije, drug kada je bio u Kini kaze da je kupio preko 10 patika, i jedne nije nosio, dosao kupio ovde iste takve, zamenio ih sa fake, odneo u radnju i trazio da mu se zamene za nesto drugo ( kao male ili sta ) i ovu nisu ni skontali ( on kaze 1:1 original )...

dobra fora i ako je tako uradio :super:
:rotf:

recimo da imaju efekat vatre kako se zagrevas...pa ono...izgledas kao vatra...ili ne znam...menjaju boju...nesto rade....
Ja bih da mi pevaju ..Nešto od Metallice može..
Metal-hell.....

a to kupis alu foliju ili umotas se u kesu...ko je lud za to da placa toliko :lol:
Pa ko?Ti ..ludi..Obuku i lepi su ..Kako da se guze u alu.foliji?

Imam ja dosta helanki , volim ih , udobne su ..Ali ni jedne nisu markirane.
Kupim ono što mi se sviđa , marka mi nije bitna..Važi za sve ..Za odeću , obuću , sve stvari ..
Primer:Imam jedne patike , mislim starke su , kupljene kod kineza.
Eno ih , čitave 4 godine , ništa im ne fali , a baš su nošene.
I sa druge strane ofucane i iskidane original starke ..Pa da li to govori nešto?

ja ne volim nista sto nije pamuk na mojoj kozi...uglavnom...
imam sigurno nekih 20tak helanki od toga 10+ crne...sve do jedne pamucne..
mana jeste sto se boja ispira cak iako koristim onaj deterdzent za crni ves...i nekako vremenom izgube oblik...ali...
pamuk mi je pamuk

https://www.nike.com/hu/en/t/dri-fit-one-luxe-mid-rise-7-8-printed-leggings-Z5Kms0/DM7258-010

https://www.nike.com/hu/en/t/sportswear-dri-fit-tech-pack-trousers-SFFwHB/DJ6943-004

$110

Back