Hejteri (Ljubomorne duše)

Meni kazu da sam hejter, ali sta da radim, bolje hejter nego nesto ovako:

A i nema mnogo 'leba od hejtovanja. Neko je uspeo, snaso se, mali Dragance, jedva zavrsio osnovnu, tablicu mnozenja ne zna, zapalio u inostranstvo, dosao pun para, neku lepu devojku vodi, solidan auto, neko bi rekao uspeo u zivotu.
Ili ne mora da bude Dragance koji zamalo da ponavlja sve razrede pocevsi od 5-og, moze da bude neki bogati tatin sin, koji nikada nije oznojio guzicu, sve u zivotu je dobio sto je hteo, sve ima, prstom nije mrdno, otimao kako je stigao i bolje mu je nego tebi.
S druge strane, ti sedis ovde, mucis se na faksu, ne mozes da nadjes posao, a i da nadjes radis za minimalac 10-20 hiljada, neprijavljen si, sef je manje kvalifikovan od tebe, bahat covek, hebe te u mozak, autu crk'o hladnjak, moras autobusom na posao, o zabavljanju i ne mislis jer te zenska populacija vidi kao propaliteta i klosara koji nije nista uradio sa svojim zivotom. Kako god okrenes, razocaran si i u sebe i u sistem, ne vidis perspektivu ni u cemu.

Tu je normalno da se rodi neka vrsta frustracije, a to nastaje zbog toga jer mislimo da smo mi zasluzili, a drugi nepravedno dobili to, tj. da ne zasluzuju to.
Poenta cele price je da zivot nije i nece biti fer, i ne uspeva pametan, dobar, posten, vredan, nego onaj ko se najbolje snadje. Da nije fer, nije, ali tako je. I ne vrediti nervirati se, mrzeti nekog zbog toga, jednostavno treba prihvatiti da sistem tako funkcionise, pomiriti se sa time, gledati da se radi na necemu drugom, da cuvamo svoju energiju i psihicko zdravlje, a ne da bacamo hejt nepotrebno.

Da nezadovoljstvo ostaje, ostaje, a mi biramo kako cemo se nositi sa njom, dostojanstveno ili cemo zapeniti krvavih ociju kao besni psi.

Meni kazu da sam hejter, ali sta da radim, bolje hejter nego nesto ovako:

A i nema mnogo 'leba od hejtovanja. Neko je uspeo, snaso se, mali Dragance, jedva zavrsio osnovnu, tablicu mnozenja ne zna, zapalio u inostranstvo, dosao pun para, neku lepu devojku vodi, solidan auto, neko bi rekao uspeo u zivotu.
Ili ne mora da bude Dragance koji zamalo da ponavlja sve razrede pocevsi od 5-og, moze da bude neki bogati tatin sin, koji nikada nije oznojio guzicu, sve u zivotu je dobio sto je hteo, sve ima, prstom nije mrdno, otimao kako je stigao i bolje mu je nego tebi.
S druge strane, ti sedis ovde, mucis se na faksu, ne mozes da nadjes posao, a i da nadjes radis za minimalac 10-20 hiljada, neprijavljen si, sef je manje kvalifikovan od tebe, bahat covek, hebe te u mozak, autu crk'o hladnjak, moras autobusom na posao, o zabavljanju i ne mislis jer te zenska populacija vidi kao propaliteta i klosara koji nije nista uradio sa svojim zivotom. Kako god okrenes, razocaran si i u sebe i u sistem, ne vidis perspektivu ni u cemu.

Tu je normalno da se rodi neka vrsta frustracije, a to nastaje zbog toga jer mislimo da smo mi zasluzili, a drugi nepravedno dobili to, tj. da ne zasluzuju to.
Poenta cele price je da zivot nije i nece biti fer, i ne uspeva pametan, dobar, posten, vredan, nego onaj ko se najbolje snadje. Da nije fer, nije, ali tako je. I ne vrediti nervirati se, mrzeti nekog zbog toga, jednostavno treba prihvatiti da sistem tako funkcionise, pomiriti se sa time, gledati da se radi na necemu drugom, da cuvamo svoju energiju i psihicko zdravlje, a ne da bacamo hejt nepotrebno.

Da nezadovoljstvo ostaje, ostaje, a mi biramo kako cemo se nositi sa njom, dostojanstveno ili cemo zapeniti krvavih ociju kao besni psi.

i evo sta se desava kad roditelji ne koriste zastitu:lol:...z:lol:mentolka,evo ja cu da hejtujemXD:zblesav:
tekst:ok:

dokonost, manjak sopstvenog uspeha, neafirmacija na bilo kom polju života.
..
hejtuje se uvek ono što ti fali.
..
primer
drugarica je zaljubljena...ti hejtuješ nju i njenu zaljubljenost, jer da jesi u smislenoj vezi, trošio bi energiju na tom polju, a ne bi hejtovao
..
hejtovanje je takvo trošenje energije..ali ko voli nek izvoli...nekome je faza, a nekome pređe u patologiju
...
sad hejtovah one što hejtuju :lol:

Ova devojka je recimo navuka brdo hejta, iako ima jako uspesan YouTube kanal i navodno zaradjuje brdo love.

to ona zoranah?evo bicu totalno povrsna i reci da me njena faca iritira bez obzira na ono sto izgovori.....z:mrgreen:

inace te price o hejtovanju uglavnom pokrecu osobe koje sebi zele da daju na vaznosti..tipa neka riba na faksu kad bi pricala one su sve ljubomorne na mene,ja sam tako 10x bolja od njih...brate koji k..?koga briga...?sto ti uopste o tome razmilsljas?to je samo neki nacin davanja vaznosti sebi,a posebno kad se koristi internet i jutub za to....a realno i da mi je najgori neprijatelj i najbolji prijatelj,kad dodjem kuci prvo sto cu da pomislim je sta ima u frizideru:lol:a verovatno i ostatak dana:lol:

to ona zoranah?evo bicu totalno povrsna i reci da me njena faca iritira bez obzira na ono sto izgovori.....z:mrgreen:

inace te price o hejtovanju uglavnom pokrecu osobe koje sebi zele da daju na vaznosti..tipa neka riba na faksu kad bi pricala one su sve ljubomorne na mene,ja sam tako 10x bolja od njih...brate koji k..?koga briga...?sto ti uopste o tome razmilsljas?to je samo neki nacin davanja vaznosti sebi,a posebno kad se koristi internet i jutub za to....a realno i da mi je najgori neprijatelj i najbolji prijatelj,kad dodjem kuci prvo sto cu da pomislim je sta ima u frizideru:lol:a verovatno i ostatak dana:lol:

Ovo se slazem, cim se ima neta i prica se, "joj svi me mrze, ljubomorne duse mogu da ga puse" i sl. nesto je tu trulo u drzavi Danskoj.

Secam se da mi je pre nekog vremena dao neko jedan njen klip i rekao "evo ova je najpopularnija vlogerka u Srbiji, to ljudi gledaju". Meni je to glupo, jer stvarno me ne zanima moda ni sminka, a i ne deluje mi kao neka osoba sa kojom mogu da se poistovetim i cenim.
Koliko sam cuo zaradjuje oko 1000-5000 eur mesecno, tako sto sedi i prica o modi (i po mom misljenju glupostima). Da prica o psihologiji, drustvenim problemima, filozofiji i necemu sto ja volim i sto mi je zanimljivo, verovatno bih pratio njen rad i poistovetio bih se sa njom na neki nacin.

Da je devojka uspela da na relativno lak nacin zaradi veliku lovu, jeste, da to mozda nije fer jer ima sigurno pametnijih ljudi od nje, nije, ali snasla se. A opet, ne deluje kao neka bezobrazna, bahata osoba, tako da cak i ako je sto bi neki rekli "glupa plavusa" ona za mesec dana zaradi koliko neki od nas za 1-3 godine. Da nije fer sa onima sto su ucili faksove i bubali dan i noc, nije, ali sta da se radi, kako se ko snadje tako i uspeva. Bolje i ona da ima toliku publiku i ljude koji je prate nego Miri Oro i ostale kreature tog kalibra.

pa imash one koji mrze mlado i lepo jer su izgubili mlado i lepo i uzimaju
dodje to kad zavidis jer nema nazad vise a ne mozes da ne zavidis, zaboravis
hteo si da budes dobar, trebalo je da budes dobar
a neki umeju da se cuvaju hejtovanjem. a neko je samo dobar. a ostali su matori.

Back