Hejg i Gordon dolaze u Beograd i Prištinu tokom vikenda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Red bi vise bio da se neko seti iz patriotskih stranka i organizuju demonstracije kad dolaze ovi nacisti u misije pritisaka i ucena , i sacekaju ih licem u lice - umesto pogresne i jalove strategije setanja po gradu cime nista ne postignu ......

Da to si u pravu i ja pozivam DVERI i DSS i Radikale da okupe svoje clanstvo i da razglase da svako ko voli slobodnu Srbiju a ne u kandzama satane i ropstva da tog dana dodje ispred aerodroma u milionskom broju da pokazemo satanistickom novom svetskom poretku zapadnom da oni nece proci kod nas, i da smo mi Pravoslavna zemlja

Da to si u pravu i ja pozivam DVERI i DSS i Radikale da okupe svoje clanstvo i da razglase da svako ko voli slobodnu Srbiju a ne u kandzama satane i ropstva da tog dana dodje ispred aerodroma u milionskom broju da pokazemo satanistickom novom svetskom poretku zapadnom da oni nece proci kod nas, i da smo mi Pravoslavna zemlja

Ne ide se na aerodrom , nego ispred mesta gde se odrzavaju razgovori - tj . pritisci i ucene .....

Red bi vise bio da se neko seti iz patriotskih stranka i organizuju demonstracije kad dolaze ovi nacisti u misije pritisaka i ucena , i sacekaju ih licem u lice - umesto pogresne i jalove strategije setanja po gradu cime nista ne postignu ......

Policija takav skup ne bi odobrila i pohapsila bi organizatore i demonstrante. Medijski bi ove ljude satanizovali, a kao što ti je poznato, ovde ima dosta budala i defetista koji bi to podržali.

Siguran sam da imaju svog besposlenog kadra na aerodromu "Nikola Tesla" koji će nam dojavi
Doduše poslednja serija zaposlenih je iz G17

Тако је. Велики народни протест кад они дођу. Да им кажемо у фацу шта мислимо о њима.

Policija takav skup ne bi odobrila i pohapsila bi organizatore i demonstrante. Medijski bi ove ljude satanizovali, a kao što ti je poznato, ovde ima dosta budala i defetista koji bi to podržali.

To je jedini nacin da se o protestima cuje u javnosti ..... policija nema nikakav pravni osnov da zabrani mirne demonstracije u blizini mesta gde se ti razgovori odvijaju , a ako i ima treba reskirati ...

Milionito okupljanje na trgu nista nece promeniti , jer ce ga i nasi i strani mediji lako ignorisati ... proteste ispred mesta gde se odvijaju ti sastanci na kojima nacisti sa zapada ucenjuju i pritiskaju nase vlasti bice prikazani i na nasim i na stranim medijima .. to se ne moze sakriti , niti ignorisati .... ako zele publicitet i da se njihov glas cuje nasa opozicija mora menjati taktiku i mesta okupljanja ....

Треба народ да их сачека испред Резиденције Председника И ДА ИХ ГАЂА БАЈАТИМ ЈАЈИМА.........:rtfm:

Треба народ да их сачека испред Резиденције Председника И ДА ИХ ГАЂА БАЈАТИМ ЈАЈИМА.........:rtfm:

Pa vec bio neko od zapadnih satanista kod tome na razgovor da mu preti i ovaj se usrao i izjavio da je i on za uspostavljanje dobrosusedskih odnosa sa zemljama jugoistocne evrope, debilcina izdajnicka

Opet je krenulo diskreditovanje Dveri, SRS nema snage, a Kostunica jos nije obavesten.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back