- Poruka
- 41.214
Pa jbg,na bilo kom jeziku nije isto kad devojci u prolazu kazes (primer,ne koristim te bljutave fore) e devojko ulepsala si mi dan ili ako joj kazes (sa sve cackalicom izmedju zuba) Mala pocepao bih te kao svinja masnu papucu ili Ala imas doope,ne bih silazio.
Tu stvarno treba praviti razliku.
Ali da se kaznjava nekultura je po mom misljenju previse.Da li ce kaznjavati zene ako viknu za dobrim muskarcem e decko,decu bih ti rodila,a on peeder,pa mu to ispadne uvreda? Gluposti...Dokoni ljudi.
Ima jedan tip na tviteru koji je ok ovako, i mada tamo ima malo slika, kada neka riba postavi fotku gde se vidi njeno telo a da je zgodna, on uvek ali uvek stavi komentar "složio bih ti ga"
. E sad, vidi, radi se inače o finom momku. I ja ga uvek podržim, a i NEMA te ženske (čija je fotka) koja isto srcem ne podrži to što on napiše. Dakle, ako žena već želi da joj gledaju telo tamo, onda je to ok komentar. Znam da će sad neki da skoče i da kažu hej. Ali on tako hoće da kaže da je zgodna i da bi on ako može njoj složio. Ništa više.U skladu s tim
, kada sam bila baš mlada meni je smetalo, sada kada sve saberem i oduzmem "ala imaš dobro dupe" bih shvatila kao kompliment. Nego, naravno da taj neko ne može da zna kakva je osoba u pitanju i zbog toga je nezgodno raditi tako nešto.Samo, generalno, ulazimo u vreme sve veće zatvorenosti i ja kao reakciju na to pomeram svoje stavove...