"Hej, mala"– dobacivanje ženama postaje krivično delo?

Pa jbg,na bilo kom jeziku nije isto kad devojci u prolazu kazes (primer,ne koristim te bljutave fore) e devojko ulepsala si mi dan ili ako joj kazes (sa sve cackalicom izmedju zuba) Mala pocepao bih te kao svinja masnu papucu ili Ala imas doope,ne bih silazio.
Tu stvarno treba praviti razliku.
Ali da se kaznjava nekultura je po mom misljenju previse.Da li ce kaznjavati zene ako viknu za dobrim muskarcem e decko,decu bih ti rodila,a on peeder,pa mu to ispadne uvreda? Gluposti...Dokoni ljudi.

Ima jedan tip na tviteru koji je ok ovako, i mada tamo ima malo slika, kada neka riba postavi fotku gde se vidi njeno telo a da je zgodna, on uvek ali uvek stavi komentar "složio bih ti ga" :zcepanje:. E sad, vidi, radi se inače o finom momku. I ja ga uvek podržim, a i NEMA te ženske (čija je fotka) koja isto srcem ne podrži to što on napiše. Dakle, ako žena već želi da joj gledaju telo tamo, onda je to ok komentar. Znam da će sad neki da skoče i da kažu hej. Ali on tako hoće da kaže da je zgodna i da bi on ako može njoj složio. Ništa više.
U skladu s tim :) , kada sam bila baš mlada meni je smetalo, sada kada sve saberem i oduzmem "ala imaš dobro dupe" bih shvatila kao kompliment. Nego, naravno da taj neko ne može da zna kakva je osoba u pitanju i zbog toga je nezgodno raditi tako nešto.

Samo, generalno, ulazimo u vreme sve veće zatvorenosti i ja kao reakciju na to pomeram svoje stavove...

Ima jedan tip na tviteru koji je ok ovako, i mada tamo ima malo slika, kada neka riba postavi fotku gde se vidi njeno telo a da je zgodna, on uvek ali uvek stavi komentar "složio bih ti ga" :zcepanje:. E sad, vidi, radi se inače o finom momku. I ja ga uvek podržim, a i NEMA te ženske (čija je fotka) koja isto srcem ne podrži to što on napiše. Dakle, ako žena već želi da joj gledaju telo tamo, onda je to ok komentar. Znam da će sad neki da skoče i da kažu hej. Ali on tako hoće da kaže da je zgodna i da bi on ako može njoj složio. Ništa više.
U skladu s tim :) , kada sam bila baš mlada meni je smetalo, sada kada sve saberem i oduzmem "ala imaš dobro dupe" bih shvatila kao kompliment. Nego, naravno da taj neko ne može da zna kakva je osoba u pitanju i zbog toga je nezgodno raditi tako nešto.

Samo, generalno, ulazimo u vreme sve veće zatvorenosti i ja kao reakciju na to pomeram svoje stavove...
Ne možemo da gledamo u pasulj kako će neka žena reagovati, doduše ja nikad nisam imao taj problem jer nisam navalentan, od probirača nikad...

Кажу да су веће шансе да се разведена жена уда други, трећи пут, него она од четрдесет и више година која се није удавала први. Не знам како су то истраживање спровели :lol:
Jao majko mila ne dala nam sv krava da se zajebemo ponovo :lol:

Ne možemo da gledamo u pasulj kako će neka žena reagovati, doduše ja nikad nisam imao taj problem jer nisam navalentan, od probirača nikad...
Pikira se neka cica iz nizih liga, koja nije osetljiva, dapace zeljna je paznje, a i neznosti, tu ne bi trebalo sa se jave ovakvi problemi, osim ako nije ostecena u centralu, pa je i kao nizeligasica frustrirana i ceka povod da ispolji nadrndanost. Ebg ne moze covek vise ni da dobacuje ako nema neka elementarna znanja iz oblasti psihologije. :deda2:

Hm, da. Jednom sam izašla sama u Briselu, obukla se ništa provokativno (komplet pantalone sako i male štiklice) i samo za jedno veče (ovo volim da pričam) barem njih 3-4 su mi ili dobacili ili pozvali na piće. Kada sam se slučajno sudarila pored busa sa jednim tipom i ispala mi fascikla, on je podigao i onda kez, pa je stao, pa mi je nešto rekao, ja nisam razumela, ali to nikada nisam doživela u Beogradu.

Bilo bi krajnje cudno da usred beograda ne razumes maternji jezik. :lol:

Koliko sam ukapirala iz uvodnog posta, nisu problem dobacivanja i udvaranja sa... merom.
Ovaj primer koji je naveden, nuđenje piva i poziv da se uđe u auto uz vređanja kad se odbije moglo bi i trebalo bi da se sankcioniše. Tako nešto se ni ne dešava tako često.
Mogla bi komunalna policija na licu mesta utvrditi i napisati kazne za remećenje javnog reda i mira.Takvo ponašanje to i jeste! Odrpe ga po đžepu i ćao. Zatvor i dosije je ipak malo previše za tu "priču".

Mogla bi komunalna policija na licu mesta utvrditi i napisati kazne za remećenje javnog reda i mira.Takvo ponašanje to i jeste! Odrpe ga po đžepu i ćao. Zatvor i dosije je ipak malo previše za tu "priču".
Dok dođe komunalna, ova dvojica sa pivom će čekati...
I ja mislim da je to za novčanu kaznu, kao i bilo koje dranje u saobraćaju iz auta u pokretu.

Pikira se neka cica iz nizih liga, koja nije osetljiva, dapace zeljna je paznje, a i neznosti, tu ne bi trebalo sa se jave ovakvi problemi, osim ako nije ostecena u centralu, pa je i kao nizeligasica frustrirana i ceka povod da ispolji nadrndanost. Ebg ne moze covek vise ni da dobacuje ako nema neka elementarna znanja iz oblasti psihologije. :deda2:
Nije bilo potrebe da pikiram, pikirale su mene.Ali to nije isto kao kad izabereš ženu koja ti se dopada.

Dok dođe komunalna, ova dvojica sa pivom će čekati...
I ja mislim da je to za novčanu kaznu, kao i bilo koje dranje u saobraćaju iz auta u pokretu.
Dok dođe komunalna ne moraju sedeti skrštenih ruku. Uzmeš mobilni, snimiš situaciju i pokažeš snimak policiji.Kad ga "odrpe" sa 500-700 e kazne, neće mu više glupiranje padati na pamet!Čak ni to ne mora, prometne ulice se uglavnom snimaju.

Back