hej ljudi

melita-m

Ističe se
Poruka
2.733
Ima li ovde ko budan??? Ne mogu da spavam, a moram da ustanem u 6h.
Već dugo nisam koristila službu buđenja, obično se probudim sto puta na noć, ali mi je jako važno da ujutro ustanem u 6 i jednostavno ne znam kako da doprem do buđenja. Nazovem 9811 oni mi jave da nazovem neki drugi broj koji nije u funkciji, ima li nekog da mi pomogne?

Već dugo nisam koristila službu buđenja, obično se probudim sto puta na noć, ali mi je jako važno da ujutro ustanem u 6 i jednostavno ne znam kako da doprem do buđenja. Nazovem 9811 oni mi jave da nazovem neki drugi broj koji nije u funkciji, ima li nekog da mi pomogne?

Osh da te budim? Daj telefon na pp, al nemoj da me psujes pospana ujutru. :rtfm:
Mene budi tri zvona, nema sanse da omanem. :cool:

Uh, ala sam našla mesto da tražim savet iz normalnog života, bem vam sunce da li znate da postoji i vekerica, ne samo mobilni telefoni, degenerik do degenerika:worth::worth::worth:

:zcepanje:
Melita, sto se nerviras, neces moci da zaspis. :lol:
Ma jos malo pa ce 6, ne mora ni da lezes. :D

Ni slucajno pored glave. Tako se lako iskljuci. Treba da bude na nekom visokom mestu da bi se penjala do njega, a pre nego sto se popne, morace da razmisli na sta da se popne, a dok razmisli, razbudice se.
Provereno uspeva. :D

Provereno!!! Ja redovno "proveravam" tako s mojom cerkom. :lol:

Ej, ova idiotska iritantna pesma (na mobilnom) mora razbuditi svakog normalnog kome je odvratna. :malav:

Cerka potvrdila i ovo!!!
Evo korisnih saveta za melitu, dzabe sumnja u forumase. :lol:

bude me sat i telefon, a po potrebi namestim i tv da se ukljuci ujutro. i to bude bas glasno. mislim da me mrze svi i oni iz okolnih zgrada. :zcepanje: narocito sto nekada to radim i vikendom, kada hocu rano da ustanem iz nekog razloga.

Sad kako se ko budi, ima raznih načina, meni uglavnom nije problem, odspavam tri-četiri sata i uglavnom mi dosta, ali ako moram da ustanem u određeno vreme volim da sam sigurna. Vekerica mi stara, telefon isto tako, i, i dalje me zanima ali stvarno, zašto ne mogu lepo da naručim buđenje kao nekad:confused:

Mene je nekad budio tata i to mi je bilo najsigurnije budjenje telefonom. Sve me je nesto zapitkivao taman tako da nikad nisam uspela isfolirati da sam budna. Pita nesto, a ja mu odgovorim: ''aha'' a on nastavi ''sta aha?'' i onda moram razbuditi mozak htela ne htela da se setim stvarno o cemu zapravo pricamo.

Mene je nekad budio tata i to mi je bilo najsigurnije budjenje telefonom. Sve me je nesto zapitkivao taman tako da nikad nisam uspela isfolirati da sam budna. Pita nesto, a ja mu odgovorim: ''aha'' a on nastavi ''sta aha?'' i onda moram razbuditi mozak htela ne htela da se setim stvarno o cemu zapravo pricamo.

E tako sam ja budila moje mladunce prve godine studija:hahaha: kako je bilo njima nemam pojma, ja se dobro zabavljala;)

Pa de placas tu uslugu bre navij telefon

Poslednja izmena:
Pa de palcas tu uslugu bre navij telefon

Ma koliko puta da lajem da mi telefon stariji od mene, nema opciju za buđenje bemti patka. A temu sam postavila ne da me neko probudi već iz čiste radoznalosti, u čemu je štos majku mu, kao možeš da naručiš buđenje, a ipak ne možeš, kako niko ne kapira, svi se samo zajebavate:D

Back