Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.363
tako nekako
eto, tako i moj...em nema pojma sta nedostaje u kuci, em kupi na prvoj tezgi, ili u Maxiju, posto mu je blizi, a meni kaze da je bio na pijaci![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako nekako
eto, tako i moj...em nema pojma sta nedostaje u kuci, em kupi na prvoj tezgi, ili u Maxiju, posto mu je blizi, a meni kaze da je bio na pijaci![]()
a, za vreme koje ustedi, svrati kod komsinice na kafu
opet si pomesao teme ZexTu se vidi da fali zenska ruka...
a, gde sam to napisala da on mesa paradajz sa dinjama, m?ili je to trebalo d aima neku drugu konotaciju?
ili, da ja popust dobijam cenkanjem? nikada se ne cenjakm, btw, ne umem, ai glupo mi da obaram cenu sa 60 din na 50 za kilo paradajza...sve da necu na tome da ustedim i promenim sebi zivot![]()
a, za vreme koje ustedi, svrati kod komsinice na kafu....ma, bolje i da ne pricam na temu o pijaci, evo, pocelo je srce da me probada
![]()
Bolje i to, nego kao u onom debilnom vicu o masincima... Zeni kaze da je kod svalerke, svalerki da je kod zene, a ode i radi, radi, radi...![]()
a, za vreme koje ustedi, svrati kod komsinice na kafu....ma, bolje i da ne pricam na temu o pijaci, evo, pocelo je srce da me probada
![]()
izmedju pravdanja i pozivanja na odgovor, samo glup covek ne vidi razliku
a, samo bezobrazan jednu stvar naziva drugom
uopste se nisam pravdala, cak sta vise....
jao, jaoA meni se jaja naježe kada neko mudar boldovano napiše
nemam pojma, videcu kad joj se muz vrati kuci iz trece smeneSada videh tvoj potpis... Kad kazes na kafu, da li komsinica pod tim podrazumeva samo kafu...![]()
nemam pojma, videcu kad joj se muz vrati kuci iz trece smene![]()
šta je to pleonazam...?
..jel se to neko plezi il šta...?![]()
e, kod mene ti to foliranje da si glup ne prolazišta je to pleonazam...?
..jel se to neko plezi il šta...?![]()