Heftanje

znam kad klinke masno lazu
matore kad lazu ne znam
sacekam da se iskompromituju
a posto su matore, to ide sporije jer su oprezne
a zato nemam strpljenja

zato sam sa mladjima
znam sta nude a i sta imam kad sam sa njima
i kako mogu da improvizujem ako napravim pizdariju
za tebe je i mladja neka od 48, a klinka je neka od 33, tako da nemamo iste arsine ((;

i sta onda?
znas moj privatni zivot?

al posto si navalentna info
momentalno i trenutacno
zanimam se sa jednom od 28.

sad mirno spavaj...pogodila si znaci ko prstom u anus :hahaha:
ne znam tvoj privatni zivot, zanimaj se i dalje, sta pises kao ove nesretne zenturace koje se hvale uspesnim brakom, poslom muzem..A ti tek moje keve godiste, sto ne mislim da je lose, duhovita ste generacija.
kad se zanimam, nisam na forumu.

ne znam tvoj privatni zivot, zanimaj se i dalje, sta pises kao ove nesretne zenturace koje se hvale uspesnim brakom, poslom muzem..A ti tek moje keve godiste, sto ne mislim da je lose, duhovita ste generacija.
kad se zanimam, nisam na forumu.
st asam rekao sto odstupa od istine...
da matore muljaju i vesto lazu krijuci noge?
da je mladje lakse provaliti nekad na keca kad balave i lazu?

da svaki muskarac nece da gubi vreme sa razocaranim zenama
iz mnogobrojnih neuspelih veza, vec ce da mu igra osmeh na neku mladju?

heftanje je nebitno
danas se hefta ko sa kim stigne bilo gde
to se nekom svidja, meni ne
neko misli da je uhvatio boga za onu stvar
ako cepne i vodi jos evidenciju

naci osobu sa kojom je heftanje nauka
e to je ono za sta vredi ziveti

al dobro, ti to jel imas i satires se od qaranja
pa smo ti svi ovde smorni i dosadni :lol:

odo na qunt
moje telo vapi za odmorom od vasih
sitnih podlosti :cao:

st asam rekao sto odstupa od istine...
da matore muljaju i vesto lazu krijuci noge?
da je mladje lakse provaliti nekad na keca kad balave i lazu?

da svaki muskarac nece da gubi vreme sa razocaranim zenama
iz mnogobrojnih neuspelih veza, vec ce da mu igra osmeh na neku mladju?

heftanje je nebitno
danas se hefta ko sa kim stigne bilo gde
to se nekom svidja, meni ne
neko misli da je uhvatio boga za onu stvar
ako cepne i vodi jos evidenciju

naci osobu sa kojom je heftanje nauka
e to je ono za sta vredi ziveti

al dobro, ti to jel imas i satires se od qaranja
pa smo ti svi ovde smorni i dosadni :lol:

odo na qunt
moje telo vapi za odmorom od vasih
sitnih podlosti :cao:
aman pogledaj od pocetka prepisku, kako ti mozes da znas kako se neka klinka oseca i kako je on rasturio, a ti tvrdis da je bilo 3 sekunde. Bio si prisutan ili sta?
I druga stvar, ti odvano nemas2/3/4 banke i to sto je za tebe klinka, nije klinka za nekoga u tim godinama.

aman pogledaj od pocetka prepisku, kako ti mozes da znas kako se neka klinka oseca i kako je on rasturio, a ti tvrdis da je bilo 3 sekunde. Bio si prisutan ili sta?
I druga stvar, ti odvano nemas2/3/4 banke i to sto je za tebe klinka, nije klinka za nekoga u tim godinama.
vis pustio sam te ono bas.... znaci meni stavljas prekogniciju da ja ne znam nista, a kazem i nacrtao i naglasio da iz mog iskustva sta moze da bude klinacko proseravanje...a ti o meni vidim sve znas privatno, iako se nikad nismo videli upoznali popili kafu poebali ili nesto 10to... nigde nisam rekao i napisao koliko imam godina, nigde nisam napisao makar izmedju redova koliko volim da bude razlika izmedju partnerke i mene osim sto sam jednom izjavio pre 5-7 godina da preferiram do 300 meseci, a ti se frljas sa procenma da je meni partnerka od 33 il 48 il kolko si vec rekla, solidna razlika :hahaha:

dokaz koliko si draga petunijo laz...koliko volis da guras nos u tudji zivot i mislis da sve znas anemas blagog pojma kao dosta debilki odavde, koliko te zanima svako odavde pa na pp ko nedoyebane adolescentkinje ocenjujete kakav je ko sa 4uma...a ja vis o tebi ne znam ama bas nista...niti me je ikad zanimalo, ali po onome i na nacinu kako pises i sa mojim skromnim znanjem psihoanalize, znam da si izdrqana budaletina koja samo ceka priliku da se nekom okaci na grbu ko crv na svetog simeona i da sere i pokusava da bude duhovita.

Back