HEEELP !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.303
Uvek koristim Chrome kad dolazim na forum, međutim malopre se nešto desilo dok sam čitala jedan post i slova su postala sitna do neprepoznatljivosti.
Ovako mi sad izgleda Chrome
Zlaa55E.jpg

Na Mozilli je sve OK
iKaRc0t.jpg

ali kao što rekoh, radije koristim Chrome.

Šta se desilo, i šta da radim?

probaj da pritisnes ctrl + istovremeno
gore pored zvezdice u gornjem desnom uglu ce ti napisati koliki ti je zum stranice, treba da bude na 100% normalna vrednost

ako je manji pritiskas ctrl + ako odes na vise od 100 pritiskaj ctrl -

vidim gledala si avio karte za london, cim ti izbacuje te reklame. :lol:

@tema nemam pojma sta je...secam se da je jednom sam 4um bagovao, pa se desavalo da se slova bas smanje. a moze da bud ei zoom da si negde slucajno pritisla nesto da smanjis slova.

vidim gledala si avio karte za london, cim ti izbacuje te reklame. :lol:

@tema nemam pojma sta je...secam se da je jednom sam 4um bagovao, pa se desavalo da se slova bas smanje. a moze da bud ei zoom da si negde slucajno pritisla nesto da smanjis slova.

ne mora da znaci evo i meni reklama wall steet english a nikad nisam gledao za kurseve engleskog

mada nije isklucivo da skokne do torje :lol:

Hvala najlepše svima :D Ispade je zum bio samo 50 % !!!

- - - - - - - - - -

reklama ima non-stop na forumu, zar ih ti ne vidiš? :lol: Nikad ne klikćem na njih, a u Londonu bejah više puta, ne ide mi se tamo :lol:

ne...imam ad blokere. :lol:

al' kada sma jednom trazila nesto na booking comu, posle sam iskljucila namerno ad blokere i booking com me je jurio svuda po krstarici. :lol:

- - - - - - - - - -

ne mora da znaci evo i meni reklama wall steet english a nikad nisam gledao za kurseve engleskog

mada nije isklucivo da skokne do torje :lol:

ne znam..ja ih ne vidim, ni njih niti ono da se priejavim na fejs ili bilo sta lajkujem. :lol:

moje strane su ciste i mirisne ko poljsko cvece u netaklnutoj prirodi. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back