Heeeeelp :)

Meni je pomogla muzika koja me ljuti.

To me motiviše i gura napred.

Na početku staze pritisnem play i kreće. Filmska je odličan odabir.

Nađi sebi neki izvor energije, ja negativnu kanališem kroz trčanje.

hvala vam svima na podrsci, bas sam se sad motivisala, veceras idem da trcim iako je hladno :) kod mene prolaze motivacione slicice, gledam ih prije trcanja, i onda kad trcim razmisljam o svim onim ravnim stomacicima i kako cu i ja imati jednog dana takav:D

- - - - - - - - - -

nije sad da se hvalim ali ovo sam proslog leta napravio vec vidljivo za 2 meseca..samo sam udvostrucio ponavljanja i posle treninga jeo ribu..malo je dve serije..po 3 od svake vezbe a ima ih puno

a sta si radio pa si ovo dobio? blago tebi... mada meni plocice nisu cilj, vec samo da je ravan stomak, i da nema viska sa strane :)

Redukuj kalorije. Nebitno je da li jedes uvece, bitno je da trosis vise kalorija dnevno nego sto uneses. Rad sa tegovima obavezno, mnogo efikasniji od trcanja. Trcanje trosi kalorije samo tokom kardio aktivnosti.

Ne mozes da smanjis mast na stomaku jedino, mast se skida sa svih delova tela kada postoji kalorijski deficit. Redosled kojim to ide je odredjen uglavnom genetikom.

Redukuj kalorije. Nebitno je da li jedes uvece, bitno je da trosis vise kalorija dnevno nego sto uneses. Rad sa tegovima obavezno, mnogo efikasniji od trcanja. Trcanje trosi kalorije samo tokom kardio aktivnosti.

Ne mozes da smanjis mast na stomaku jedino, mast se skida sa svih delova tela kada postoji kalorijski deficit. Redosled kojim to ide je odredjen uglavnom genetikom.

pa da, i meni nije logicno, da samo stomak spadne... ishranu sam sredila, u odnosu na ranije sad sam odlicna:) evo da okacim sliku od ljetos, tu se vidi to sto mi smeta :D

http://img580.imageshack.us/img580/365/29533143531006749338641.jpg

Preplanuli ten, bela suknjica, tirkizni bikini... Sve plus do plusa! :ok:

O tebi sam stekla utisak da imaš realno, objektivno viđenje svog tela.

I pre postavljanja teme si sasvim solidno pristupila rešavanju problema kritičnih tačaka i sigurna sam da ćeš fotografijama se letovanja 2013-e biti i te kako zadovoljna i ponosna na sebe.

Kada jednom u narednom periodu uravnotežiš ritam svog prosečnog dana zbog obaveza sa željenim ciljevima, sve će ići kako treba. :)

Preplanuli ten, bela suknjica, tirkizni bikini... Sve plus do plusa! :ok:

O tebi sam stekla utisak da imaš realno, objektivno viđenje svog tela.

I pre postavljanja teme si sasvim solidno pristupila rešavanju problema kritičnih tačaka i sigurna sam da ćeš fotografijama se letovanja 2013-e biti i te kako zadovoljna i ponosna na sebe.

Kada jednom u narednom periodu uravnotežiš ritam svog prosečnog dana zbog obaveza sa željenim ciljevima, sve će ići kako treba. :)

Heheh, po prirodi sam bas surovi realista, pa i kad je moj izgled u pitanju :) nadam se da cu se do ljeta popraviti, pa da se pohvalim novom slicicom. Uskoro mi je i diplomski, u junu drugaricina svadba pa mi je i to na neki nacin motivacija da se sto vise potrudim :) :cmok2:

hvala vam svima na podrsci, bas sam se sad motivisala, veceras idem da trcim iako je hladno :) kod mene prolaze motivacione slicice, gledam ih prije trcanja, i onda kad trcim razmisljam o svim onim ravnim stomacicima i kako cu i ja imati jednog dana takav:D

- - - - - - - - - -

a sta si radio pa si ovo dobio? blago tebi... mada meni plocice nisu cilj, vec samo da je ravan stomak, i da nema viska sa strane :)
ne znaci da ces nabaciti plocice i taj trip da se u teretani izgleda ko bilder,uvek mozes stati,rekoh sta sam radio i jeo,samo radi svaki trening trbusnjake na kosoj klupi,tocak,prebacivanje spojenih nogu preko klupe,dizanje iz lezeceg u sedeci na strunjaci itd i sl

Skroz je pogresno bavljenje sportom samo zbog izgleda. Po meni je to deo licne higijene kao tusiranje, pranje zuba... Izgled dodje sam po sebi, ne samo stomak vec kompletno drzanje tela... I nema ovo mi se svidja ovo ne. Tu nema precica. Kada pocnes vezbati telu je potrebno mesec dana da se adaptira, 3-4 meseca za prve ociglednije rezultate... I vazan je kontinuitet, nemoj da skines par kila i odmah da kazes to je to i prestanes... A trcanje mozes da zamenis i brzim hodanjem, bitno je naterati organizam da sagoreva masti a to se postize arobnim vezbanjem.

Bavljenje sportom samo zbog izgleda je skroz pogresno. Po meni to je deo licne higijene kao tusiranje, pranje zuba... Izgled dodje sam po sebi, ne samo stomak nego kompletno drzanje tela. Nemoj da skines par kila i da prestanes, kntinuitet je najvazniji. Kada pocnes da se bavis sportom telu je potrebno mesec dana da se adaptira, 3-4 meseca za neke ociglednije rezultate(ne mislim samo na tezinu) Inace 6km trcanja jednom nedeljno je sasvim dovoljno. Ubacis jos 2 dana nedeljno kada radis vezbe i to je to

Pa znas kako, iskreno, sa trcanjem sam krenula zbog izgleda, i stvarno nisam nikad voljela da trcim, al sad mi je nekako preslo u naviku pa trcim zato sto mi organizam trazi a ne samo zato sto tjeram sebe jer cu bolje izgledati. idem 3 put nedeljno, mislim da je ok oko 5km svaki put da istrcim, nekad i vise ako mogu. nisam debela pa da moram da se puno topim, vec eto da skinem malo tog viska sa stomaka i da imam kondiciju, jer sam bila bas zakazala po pitanju iste :) inace svakodnevno ne konzumiram jako puno vode al kad trcim nenormalno mi se trazi, al problem je sto nemam gdje flasicu da stavim a ne mogu u ruci da je nosim :( pa me to nervira, i tako kad ozednim u momentima osjetim da me glava zaboli, da li je to zbog dehidratacije mozda?

Zadovoljna sam svojom tezinom, visoka sam 169cm a ima oko 58 kg. Medjutim imam problem sa stomakom, ranije sam bila mrsavica i kako sam se ugojila, svugdje se lijepo rasporedilo samo u stomak je otislo malo vise.I sad sam konacno odlucila da uradim nesto po tom pitanju, krenula sam da obracam paznju sta i kako jedem, sto ranije uopste nisam gledala, ne znam kako sam uspjela da zadrzim ovu kilazu jer sam jela dosta hljeba, cokoladu sama pojedem bez problema, kasno vecerala, sad sam sve to izbacila. decko mi kaze da stomak ne mogu skinuti bez trcanja, a ja trcanje nikako ne volim. natjeram se, al bas ne volim. inace se krecem dosta i volim da hodam al trcanje nikako. radim 5 puta nedeljno po sat vremena vjezbe za sad bez opterecenja. radim cucnjeve, iskorak, trbusnjake, sklekove, i jos neke vjezbe za noge i guzu. primjetim male promjene, al sta da radim da skinem ovo salce na struku?

oprosti ali dechko ti nema pojma... naravno da mozesh da skinesh stomak bez trchanja, jednostavno morash da sredish ishranu i to je to.

o chemu se radi? postoji neshto shto se zove dnevni kalorijski unos, i svako ima neku meru kalorija koju treba da unese na dan da bi bio, da tako kazem, na nuli.

ako unesish vishe kalorija od toga, gojicesh se... ako unosish manje, smrshacesh.

i to je u principu to... fizichka aktivnost je tu samo pomoc jer troshi kalorije, ali 90% svega je uvek - ishrana.

- - - - - - - - - -

Upravo tako.

[Ne_Vazim_Se];25170194:
oprosti ali dechko ti nema pojma... naravno da mozesh da skinesh stomak bez trchanja, jednostavno morash da sredish ishranu i to je to.

o chemu se radi? postoji neshto shto se zove dnevni kalorijski unos, i svako ima neku meru kalorija koju treba da unese na dan da bi bio, da tako kazem, na nuli.

ako unesish vishe kalorija od toga, gojicesh se... ako unosish manje, smrshacesh.

i to je u principu to... fizichka aktivnost je tu samo pomoc jer troshi kalorije, ali 90% svega je uvek - ishrana.

- - - - - - - - - -

Upravo tako.

pa da, ali ja kad god sam htjela da skinem taj stomacic bez vjezbanja, sa redukovanom ishranom on je i dalje ostajao a mrsala sam, tek sad kad trcim vidim promjenu, da mi se stuk stanjio, tako da je decko u mom slucaju ipak bio u pravu :D a genetski mi je odredjeno da mi se tu visak nakuplja, sa drugim dijelovima tijela nemam problema. hvala u svakom slucajuu :)

- - - - - - - - - -

Daj slike pa da ti kazemo da li treba jos da trcis ;)

bila je slika od ranije, moracu uskoro staviti neko poredjenje, prije i poslije :D

Back