hedonizam

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
mrzi me da kucam uvod, zato odma' na pitanja :

šta misliš o hedonizmu ?
da li je to svojstveno svim društvenim slojevimai ili samo privilegija dobrostojećih ljudi ?
da li si hedonista ?
hvala

ako je bilo, može lock i trajni ban za postavljača koji smara glupostima

Poslednja izmena:
Jesam koliko prilike dozvoljavaju a to i nije bas toliko cesto.

Dobra klopa, dobro pice, putovanja, zene, sex ili sta god nas cini srecnima i u cemu uzivamo... sve je to za ljude. Hedonizam je dobra stvar ako ne postane smisao zivota.

jesam malo hedonista ali više volim da nešto prčkam i radim kreativno...hedonizam je dosadan..ulenjiš se i postaneš debil

- - - - - - - - - -

već, putovanja nikada ne bih odbila :)

znaš, Dee lepo je kada ti je sve na tacnu dato i imaš lovke..putuješ, klopaš sve najbolje...piješ najbolja piće
imaš naj frajere/ribe...onda su tu krstarenja..destinacije...maseri..spa tretmani...liftinzi...sex...pa dotakneš dno-drogu...
e da ne bi roknula na dno..ja stajem kod kratsrenja i putovanja.:)

znači vama taj hedonizam dođe ko droga....može da se proba ponekad al nevalja mnogo moš se navučeš :sad2:

Pogledaj nase politicare i skorojevice i videces koliko je opsesija hedonizmom dekadentna stvar za coveka.
To vise nisu ljudi. Taj olos je nekakva amorfna masa ,gnoja, izmeta i djubreta.

Poslednja izmena:
Zavisi, neka ljudi rade sta ih cini srecnim. Meni je hedonizam neka dobra klopa i omiljeni film ili serija.
Onaj hedonizam, malo viski dok se ne ubijes, malo neka droga, malo seks u nekoj javnoj kuci, ne hvala.

Zavisi, neka ljudi rade sta ih cini srecnim. Meni je hedonizam neka dobra klopa i omiljeni film ili serija.
Onaj hedonizam, malo viski dok se ne ubijes, malo neka droga, malo seks u nekoj javnoj kuci, ne hvala.

Zasto bi hedonizam podrazumevao pice dok se ne obeznanis? Ili se prezderavati. Ja volim dobro spremljenu ukusnu hranu. Volim i da kuvam a kada bi me video nikad ali nikad ne bi rekao da sam takav tip.

Što meni dođe žao kada vidim da ima ovakvih kao što je Gružanin koji su uplašeni života i uživanja u životu do te opsesivne mere da bi se odrekli života u svakom njegovom lepom i punom obliku.

Što meni dođe žao kada vidim da ima ovakvih kao što je Gružanin koji su uplašeni života i uživanja u životu do te opsesivne mere da bi se odrekli života u svakom njegovom lepom i punom obliku.

E jadna .Jos kad bi samo znala zasto zivis, pa da popricamo.
Svinja recimo, da se nazdere pomija, da se dobro izbukari pa da legne da ronja. Klasican hedonista.U se , na se i poda se. A ti?

Poslednja izmena:
ne znam gde sam se zaebo pa sam se promenio al sam bio bas hedonista
moze svako da bude hedionista dobro aj bas oni sto nemaju ni za lebca mozda malo teze
sta mislim, lepo je kad mozes

ne znam gde sam se zaebo pa sam se promenio al sam bio bas hedonista
moze svako da bude hedionista dobro aj bas oni sto nemaju ni za lebca mozda malo teze
sta mislim, lepo je kad mozes

Ali, to je dvosekli mač !
Znatan broj neumerenih hedonista dočeka jevrejska kletva....
E, tad nastaju prave muke !
Ko nije preživeo ne vredei mu pričati !

E jadna .Jos kad bi samo znala zasto zivis, pa da popricamo.
Svinja recimo, da se nazdere pomija, da se dobro izbukari pa da legne da ronja. Klasican hedonista.U se , na se i poda se. A ti?
Postoje normalni ljudi koji uživaju bez straha u svemu što im život pruža bez bojazni da će se pretvoriti u svinje i izgubiti svaku ljudsku kontrolu, iz prostog razloga što nisu svinje, već ljudi.

Postoje i psihološki slabići bez ikakve samokontrole kojima su potrebne stege i spoljašnja kontrola, pa opsesivno naginju svim oblicima asketizma.

Back