Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.726
Prvo, izvinjavam se ako nisam prvilno napisala naziv bolesti
jer ja za nju prvi put čujem
dete mi u sredu završilo u bolnici zbog te hebene bolesti (uz to se teško i izgovara) a mislila sam da će samo dobiti kremicu i kraj
kad ono---
mora da leži u bolnici
Primetila sam jedno veče da ima otok na zglobu i i jednu crvenu flekicu na nozi
a sasvim se normalno ponašao i uopšte mi nije bilo jasno odakle mu otok i kad se povredio....
ali eto...to je usled pucanja kapilara a to je posledica pada imuniteta od prethodne bolesti(kašljao je i imao je upalu uha i primao je antibiotike)...a takođe se dešava , samo ređe da ima krvarenje u bbubrezima i crevima
pratili smo, u mokraći nema krvi, a stolicu nisu gledali jer nisu imali čime da uzmu

no dobro
rekli su mi da sad, kad smo stigli kući ja pratim dali ima krvi u mokraći i stolici
sad meni nije jasno dal se to uopšte vidi golim okom?
naročito je nezgodno za stolicu, jer moram da je mešam
i rekli su strogo mirovanje što znači da nema mrdanja iz kreveta ni u wc nego u nošu...ionako moram da vidim ima li krvi--dr stalno napominje "noge gore"
e sad, ja molim nekoga ko malo više zna da mi da neke informacije o bolesti
i naravno, savete za kućnu negu
šta da mu dam od preparata? lekova?
u nedelju imamo kontrolu.jer je tad dr dežurna
hvala unapred
jer ja za nju prvi put čujem
dete mi u sredu završilo u bolnici zbog te hebene bolesti (uz to se teško i izgovara) a mislila sam da će samo dobiti kremicu i kraj
kad ono---

Primetila sam jedno veče da ima otok na zglobu i i jednu crvenu flekicu na nozi
a sasvim se normalno ponašao i uopšte mi nije bilo jasno odakle mu otok i kad se povredio....
ali eto...to je usled pucanja kapilara a to je posledica pada imuniteta od prethodne bolesti(kašljao je i imao je upalu uha i primao je antibiotike)...a takođe se dešava , samo ređe da ima krvarenje u bbubrezima i crevima
pratili smo, u mokraći nema krvi, a stolicu nisu gledali jer nisu imali čime da uzmu

no dobro
rekli su mi da sad, kad smo stigli kući ja pratim dali ima krvi u mokraći i stolici
sad meni nije jasno dal se to uopšte vidi golim okom?
naročito je nezgodno za stolicu, jer moram da je mešam

i rekli su strogo mirovanje što znači da nema mrdanja iz kreveta ni u wc nego u nošu...ionako moram da vidim ima li krvi--dr stalno napominje "noge gore"
e sad, ja molim nekoga ko malo više zna da mi da neke informacije o bolesti
i naravno, savete za kućnu negu
šta da mu dam od preparata? lekova?
u nedelju imamo kontrolu.jer je tad dr dežurna
hvala unapred