- Poruka
- 37.308
to su presretači, nismo svesne njihovog presretanja.
zato se tako zovu.
iebu u prolazu
zato se tako zovu.
iebu u prolazu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je toga, pricale mi neke starije...
Bilo je toga, pricale mi neke starije...
Egzibicionisti.kako može da se definišu kao egzibicionisti/voajeri tako nešto![]()
da li ste vi hebaci presretaci?
da li ste ljubomorni na njih?
da li ih dame obozavaju?
sve su to pitanja koja kopkaju seksualni svet hebaca presretaca...
da li su oni pametni ili samo sigurnio u sebe?
sta dame misle o njima i da li su koristile usluge nekog?![]()
presretac jesam, ali ne radi ebanja vec pretezno radi spike.da li ste vi hebaci presretaci?
ahhh...kisa...popodne, pala blenda...napola spustene roletne, letnja pamucna max mara aljina a ispod nista, u ruci ladan sampanjac i guloaz...pa ybt to je najlepse vreme za komarenkamnogo glupo zanimanje majke mi.
kao neko te poiebe u prolazu a ti toga nisi ni svesna
samo te malo zasvrbelo a ništa ne boli..kao da te ujeo komarac pred kišu.![]()
Mislis ono pricao si, zdravo, dobar dan i to?presretac jesam, ali ne radi ebanja vec pretezno radi spike.
ne pamtim da me je ijedna odbila ikada.
ih bre, kako si prozaican..imam citav splet improvizacija za dati trenutak.Mislis ono pricao si, zdravo, dobar dan i to?
ako su napola spuštene roletne i max mara aljina a ispod ništa, to nije presretanje to je drugi žanrahhh...kisa...popodne, pala blenda...napola spustene roletne, letnja pamucna max mara aljina a ispod nista, u ruci ladan sampanjac i guloaz...pa ybt to je najlepse vreme za komarenka
numete da uzivate![]()
pa bre to ide posle presretanjaako su napola spuštene roletne i max mara aljina a ispod ništa, to nije presretanje to je drugi žanr
Znači drugi ih ebu,a ti im pričaš?presretac jesam, ali ne radi ebanja vec pretezno radi spike.
ne pamtim da me je ijedna odbila ikada.
Ja ne znam šta je to.šta to znači iebač presretač
nema u rečniku!
jawohl.Znači drugi ih ebu,a ti im pričaš?
ti volis dvokratnu?To oni za jednokratnu upotrebu ? Njah...
zeni je uvek samo parenje u glavi.
Žena je ženka koja je izašla u grad, bioskop, kafić, muzej... na parenje.