Heavy Metal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Amorall

Zainteresovan član
Poruka
194
Svi koji gaje ljubav prema metalu i Rock ,N Roll-u mogu u ovoj temi da predlazu pesme ,bendove ili sve sto je vezano za ovu vrstu muzike naravno i ozvucenje,instrumenti itd... Sve sto ima veze sa ovom podkulturom. Da ne glabam puno shvatili ste:super: ;) \m/:klap:

Pod naslovom Heavy metal svi pravci podrazumevaju se svi podpravci metala kojih ima koliko znam danas 27-28 ,a u to se racunaju i mesani npr kao sto je death-melodic ili d-m-folk i slicno, bleckend,black-thrash i slicno da pojasnim za gospodina difrent koji je izgleda pogresio temu.

Pod naslovom Heavy metal svi pravci podrazumevaju se svi podpravci metala kojih ima koliko znam danas 27-28 ,a u to se racunaju i mesani npr kao sto je death-melodic ili d-m-folk i slicno, bleckend,black-thrash i slicno da pojasnim za gospodina difrent koji je izgleda pogresio temu.
Није он погрешио тему душо, слушај мало старије од себе, сви смо прошли кроз те фазе.
Heavy metal је под жанр метала, а не метал у глобалу.

Није он погрешио тему душо, слушај мало старије од себе, сви смо прошли кроз те фазе.
Heavy metal је под жанр метала, а не метал у глобалу.
Necu komentarisati nista znacajno ovaj komentar ,jer ja ovde vidim da ne moze nijedna tema normalno da se razgovara. Sinko znam ja da je heavy metal podzanr ,ali ako nisi ucio u globalu u svetu se to zove heavy metal ili cak u nekim zemljama zovu ga i hard rock.Da sam napisao "Metal" neko bi pomislio da je mozda firma za proizvodnju metala ili Metalac iz GM .Nemoj komentarisati nesto pre nego sto ne razmislis dobro. Hvala!

Poslednja izmena:
Necu komentarisati nista znacajno ovaj komentar ,jer ja ovde vidim da ne moze nijedna tema normalno da se razgovara. Sinko znam ja da je heavy metal podzanr ,ali ako nisi ucio u globalu u svetu se to zove heavy metal ili cak u nekim zemljama zovu ga i hard rock.Da sam napisao "Metal" neko bi pomislio da je mozda firma za proizvodnju metala ili Metalac iz GM .Nemoj komentarisati nesto pre nego sto ne razmislis dobro. Hvala!

Just ignore them :cool: ... pogotovo ovog drugačijeg od ostalih. :lol:

Poslednja izmena:
E na celom ovom forumu postoji neopisiva želja forumaša da se izvesnim korisnicima "pomogne" i da se ispravi njihovo neznanje...:roll:
... pogotovo ovog drugačijeg od ostalih.
A zašto da me ignorišu jeli lepo rekao Heavy metal..a vi kačite neke folk,viking zaebancije..(e ne kažem da su pesme loše pesme kidaju..)

Za mene je omiljedni Death melodic ili death melodic folk metal tacnije Finska kultura :) mada volim i death tehnical i thrash pomalo i power ,ali cuti Ensiferum,Finntroll,Wintersun,Northland i druge uzivo neprocenjivo. Zato skupljam za metal camp 2012 Tolmin ^ ^ moram da odem. Jedino mi je zao sto Nother kao stari sastav nije ostao bili su mi omiljeni ,a i sad su. ^ ^
Evo jos jednog mog omiljenog benda u pitanju je death death tehnical melodic sa starim sastavom i vocalom Nikom,a sad kao power je nevidjeno sranje sa Ari Koivunenom. Licno mislim da su neki bendovi u starom sastavu stvarno ne nadmasivi.
Nzm ni da li ste culi za AMORAL ,ako niste evo:
uzivajte

Poslednja izmena:
Za mene je omiljedni Death melodic ili death melodic folk metal tacnije Finska kultura :) mada volim i death tehnical i thrash pomalo i power ,ali cuti Ensiferum,Finntroll,Wintersun,Northland i druge uzivo neprocenjivo. Zato skupljam za metal camp 2012 Tolmin ^ ^ moram da odem. Jedino mi je zao sto Nother kao stari sastav nije ostao bili su mi omiljeni ,a i sad su. ^ ^
Evo jos jednog mog omiljenog benda u pitanju je death death tehnical melodic sa starim sastavom i vocalom Nikom,a sad kao power je nevidjeno sranje sa Ari Koivunenom. Licno mislim da su neki bendovi u starom sastavu stvarno ne nadmasivi.
Nzm ni da li ste culi za AMORAL ,ako niste evo:
uzivajte

a mi skacemo od znatizelje da saznamo gde ti nameravas da ides.. :roll:

svetu se to zove heavy metal ili cak u nekim zemljama zovu ga i hard rock
mojoj matoroj kosminici babi Terki kada odvrnem metalcinu tipa rasmus, oma kaze da je to muzika narkomana i sektasa..

tako da si mogao nazvati temu: "sekta svi pravci" :cool:

Zanima nas .Nemam izgleda sretstava posto jos idem u srenju tj 4 godina da skupim pare pa cu na Hammerfall 1 decembra. Nego zna li neko koliko je konacna karta za Hamm ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back