HDR fotografija - FujiFilm S2950

gost 199422

Ističe se
Poruka
2.230
Jel moze neko molim vas da mi objasni najdetaljnije moguce kako da napravim HDR fotografiju sa ovim aparatom ??

Znam da trebam da slikam 3 ili vise slika sa razlicitom ekspozicijom ali prosto ne mogu da nadjem gde to da podesim na aparatu !
Najbitnije mi je da mi objasnte kako da slikam 3 razlicite slike.. Mislim da bi se snasao u Photomatix Pro-u da napravim HDR.

Ali kod mene nema to -1 , 0 , +1 ili tako nesto.. Samo pomeras otprilike na onoj pokretnoj liniji strelicu.. Izgleda da je to to, a ja sam mislio da nije..

Uspeo sam da napravim HDR sliku nesto bezveze slikao sam tastaturu ali samo da vidim hocu li uspeti.. Nego sad me interesuje nesto drugo..

Za sta sluzi ISO i sta je to ustvari.. Kako je najbolje da se podesi i za sta se podesava ?
Menjao sam i pokusavao nesto ali nikako da mi ispadne dobra slika.. :/

Ali kod mene nema to -1 , 0 , +1 ili tako nesto.. Samo pomeras otprilike na onoj pokretnoj liniji strelicu.. Izgleda da je to to, a ja sam mislio da nije..

Uspeo sam da napravim HDR sliku nesto bezveze slikao sam tastaturu ali samo da vidim hocu li uspeti.. Nego sad me interesuje nesto drugo..

Za sta sluzi ISO i sta je to ustvari.. Kako je najbolje da se podesi i za sta se podesava ?
Menjao sam i pokusavao nesto ali nikako da mi ispadne dobra slika.. :/
http://www.dphotoworld.com/foto_vodic/prirucnik/iso_osetljivost.htm

Back