hdmi kabl

IvanJohnJohhny

Obećava
Poruka
53
Dobro veče svima

Želim da naručim on line desktop kompjuter i monitor za taj kompjuter.

Zanima me, da li moram da narucim HDMI kabl kako bih mogao da povežem monitor sa kompjuterom ili ne?
Kod kupovine monitora, odvojeno se nudi opcija da se naruči i HDMI kabl.

Da li mi je taj kabl neophodan?

Poslednjih 20 godina imam telefon i laptop, nisam previše upućen u desktop računare.

Hvala vam na informacijama

Dobro veče svima

Želim da naručim on line desktop kompjuter i monitor za taj kompjuter.

Zanima me, da li moram da narucim HDMI kabl kako bih mogao da povežem monitor sa kompjuterom ili ne?
Kod kupovine monitora, odvojeno se nudi opcija da se naruči i HDMI kabl.

Da li mi je taj kabl neophodan?

Poslednjih 20 godina imam telefon i laptop, nisam previše upućen u desktop računare.

Hvala vam na informacijama
Ја сам кабл добио уз монитор. Хдми је исувише прост. Убодеш један крај у монитор, а други у комп.

Имаш и оне старије каблобе на зсвртање, што нису ХДМИ.

Ne znaju šta kupuješ pa ne daju uz grafu/monitor. Zadnjih 10 god komp tj grafika ima više izlaza pa kupuješ po monitoru šta imaš ili kupiš. Monitor obično traje nekoliko apgrejda ili promena računara. Ako nemaš kupi.

Kod kuće imam ruter na koji treba da priključim kompjuter. To mi nisu poslali, mislio sam da se to podrazumeva, pogrešno sam pretpostavio.

Juče sam poruke pisao nakon 48 sati nespavanja (dvostruke radne smene), okružen decom, dok je supruga bila na poslu i u tom ambijentu i takvom stanju svesti sam se pogrešno izrazio.

Naručio sam kabl i to će biti rešeno za par dana.

Može li ikako desktop kompjuter u međuvremenu da se priključi na internet sa mog telefona? Uključimo hotspot i ...? Nisam nikada probao.

Kod kuće imam ruter na koji treba da priključim kompjuter. To mi nisu poslali, mislio sam da se to podrazumeva, pogrešno sam pretpostavio.

Juče sam poruke pisao nakon 48 sati nespavanja (dvostruke radne smene), okružen decom, dok je supruga bila na poslu i u tom ambijentu i takvom stanju svesti sam se pogrešno izrazio.

Naručio sam kabl i to će biti rešeno za par dana.

Može li ikako desktop kompjuter u međuvremenu da se priključi na internet sa mog telefona? Uključimo hotspot i ...? Nisam nikada probao.
koje "to" nisu ti poslali..

desktop moze ako imas na njemu wifi..

Ako ploča u kompu ima wifi onda može da se poveže na wifi ruter.

Da se šeruje sa telefonom opet treba da se poveže nekim kablom i softverom pa bolje čekaj par dana.

Back