HAVEN

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
watch-the-haven-season-4-finale-live-stream.jpg

jel gleda neko,jel znate sta je bilo sa njenim sinom,tj poslednje sto se seam je da je usao u stalu i nestao..e sad tako neto pise ipo netu:

The Colorado Kid is a character who is mentioned but does not appear until a flashback in the middle of season 3. He disappeared and may have been murdered in 1983 during the previous outbreak of The Troubles, though no-one in Haven can remember anything about the event. In fact the evidence box held at the police station, though sealed when examined, contained nothing. The Haven Herald published a photograph to go with its front page story on the police investigation. The photo shows a body propped up against a wooden pier, observed by a young woman, Lucy Ripley, and a young boy, Duke Crocker, with a police photographer, Morris Crane, and a policeman, the young Garland Wuornos, tending three onlookers. One of these onlookers is young Vanessa Stanley.

In the episode The Hand You're Dealt, Stanley tells Duke that the man who killed the Colorado Kid had a tattoo and that same person would eventually kill him. Chief Wuornos is convinced that Max Hansen killed the Colorado Kid. While Hansen has the tattoo, he indicates that he didn't do it.

In the season 3 premiere 301, Audrey Parker's kidnapper, a figure who remains in the dark, indicates that Lucy was in love with the Colorado Kid and that he may in fact still be alive. This new information causes his coffin to be exhumed and no body is found. Written on the inside of the coffin in Audrey's handwriting is a message, "find him before The Hunter". In Real Estate, Audrey experiences a flashback in which she learns that Lucy had worked with The Colorado Kid and that his first name is James. Audrey matches the name with the facial composite and a police search reveals that his full name is James Cogan. In Magic Hour, Audrey learned in Colorado that Sarah (and thus, Audrey) is James's mother and in Thanks for the Memories Nathan explains he is James's father.
Arla Cogan is his wife. Arla led James to believe that his mother had tried to kill him in 1983 and he hated her for it. His injuries were grave and survived only through the healing power of the barn. When he came out of the barn in the season 3 finale he starts to become sick. Returning to the barn he recovers. He explains that the only way to stop the Troubles is if Audrey kills someone she loves and he thinks that means him. He eventually learned that Audrey didn't try to hurt him. He disappears with the barn.

Main article: The Colorado Kid
In Stephen King's book, The Colorado Kid, there is only the slightest hint of the supernatural. It features two old newspapermen, owner Vince Teagues and editor Dave Bowie of the Weekly Islander, who tell the story of an unsolved murder to a young journalist. The "constable" of Moose-Look at the time was George Wournos and there is a diner on the island called the "Grey Gull".

sad jel kad je stala nestala jel znaci da je prestala da postoji tj ovaj je riknuo ili kako(na wiki pise status alive al mozda nisu menjaliXD)...
inace poslednja episoda je bila:super::super::super::heart:
znala sam da ce dejv da bude problem:lol:

Poslednja izmena:
Pa nastavi da gledas serija jos nije zavrsena,upravo se emituje poslednja sezona.

pa napisala sam da je poslednja ep extra...posledjnja ep poslednje sezone;)

- - - - - - - - - -

ima jos par do kraja al se nadam da ce produziti..:)

- - - - - - - - - -

ovo za sina me zanimalo ovako jer ga skoro pa uopste ne spominju a delovalo mi ko ne zavrsena prica..

Ok,nisam bio razumeo mislio sam da si zadnje odgledala kada je usao u stalu i nestao mada koliko se secam bilo je tu u stali jos nekih objasnjenja pa i u vezi njihovog sina.
Na zalost nece se vise produziti ovo je zvanicno poslednja sezona posto su otkazali seriju :(

wtf whyyyyyy:eek::sad2:
uvek otkazu najbolke serije tako su i hanibala...
nadam se bar da ce kraj lepo zaokruziti celu seriju..
smrc..

- - - - - - - - - -

mozda onda da uzmem knjigu mada jis nisam gledala na netu dal su oni presisali knjigu sa serijom ili jos nisu do kraja dosli...

- - - - - - - - - -

Ok,nisam bio razumeo mislio sam da si zadnje odgledala kada je usao u stalu i nestao mada koliko se secam bilo je tu u stali jos nekih objasnjenja pa i u vezi njihovog sina.
Na zalost nece se vise produziti ovo je zvanicno poslednja sezona posto su otkazali seriju :(

sad mi ne jasan tvoj potpis tj zasto si tuzan:lol:

ne mislim super bi bilo da su pre pocetka snimanja poslednje sezone znali da jeukinuta onda bi kraj bio ok..ovako samo mastam kako ce na kraju da stave da razmisljamo sta dalje....

- - - - - - - - - -

Da najbolje serije otkazuju a neke ni upola dobre produzuju u nedogled :(.
Navodno ce imati "zadovoljavajuci kraj"

nadam se:)al super je bila posebno ova poslednja....

Meni je drugaciji problem kada pocne nova sezona ne secam se sta je bilo u prosloj a da ne pricam o novom trendu da seriju prekinu na pola pa onda cekamo godinu dana da je nastave,bale ih njihove polu-sezone :(

Meni je drugaciji problem kada pocne nova sezona ne secam se sta je bilo u prosloj*a to je klasika,ja tako procitam po netu kad zaboravim ili pustim na jutubu,uvek ima nesrecnika koji urade rekapitulaciju sezone:rotf:ono imaju jos manje zivota od mene,pa se bakcu time:mrgreen::lol:..
a da ne pricam o novom trendu da seriju prekinu na pola pa onda cekamo godinu dana da je nastave,bale ih njihove polu-sezone :(

:lol:

Ovdje će vjerovatno biti problema jer je serija zbog opadajuće i vrlo niske gledanosti ukinuta. Tako da ne treba očekivati nekakvo razrešenje bitnije na kraju 5. sezone.
drug tuzni rece da su kao to odradilI ok,negde procitao i tako to..ma vidi sta so pisali gore u sv sl ja se nadam da ce biti dostojan kraj:D

Evo bas skidam poslednje dve epizode a sacekacu jos malo sa gledanjem dok izdju prevodi.
Jel su dobro odradili kraj?

pa ono ok je nije mi vau i mislila sam da ce biti tragicniji:mrgreen:

- - - - - - - - - -

malo sladunjav za moj ukus sta cu kad sam zloXD
jedino mi zao za djuka..
a i nekako su mi njegovu oromenu ono kad ga je cale izmenio u zlo traljavo odradili...
s dr str ona epizoda gde gledas seriju iz kamera mi seza divno cudo svidela jer inace ne volim kad to rade..

Ne znam gde vi gledate, ja sam na Univerzalu još prošle godine odgledala celu seriju, sad ide repriza poslednje sezone, mada ne shvatam, nešto najavljuju da od ovog Četvrtka ide jednom nedeljno, dal' će opet repriza ili ipak ima još, ne znam.

Back